борг сплачено, але приватний виконавець не розблоковує

• Автор теми Автор теми pantpim
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 1K

pantpim

Форумчанин
Дописи
10
Реакції
4
Бали
5060
pantpim не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
На картках були арештовані кошти. З зарплати списали суму боргу, але картки так і не розблокували, хоча вже пройшло 8 днів. Приватний виконавець трубку не бере, на електронні листи не відповідає.

На картках були арештовані кошти. З зарплати списали суму боргу, але картки так і не розблокували, хоча вже пройшло 8 днів. Приватний виконавець трубку не бере, на електронні листи не відповідає.
Якщо немає можливості особисто звернутись до виконавця, пишіть заяву про завершення ВП та відправляйте виконавцю Укрпоштою

Візьміть в бухгалтерії виписку,що по вп сплачена повна сума і виконавцю разом із заявою про завершення вп відправте.

Візьміть в бухгалтерії виписку,що по вп сплачена повна сума і виконавцю разом із заявою про завершення вп відправте.
Дякую, теж вже про це подумала.
Лужинецький П. В.

Бухгалтерія не перераховувала, кошти списались автоматично.

Дякую, теж вже про це подумала.

Лужинецький П. В.
Я виконавцям заяви і пропозиції? відправляю новою поштою кур'єрською доставкою,щоб швидше було.Перед тим як відправити НП,сканую і скидую на електронку,то деякі виконавці рухаються відразу,а деякі чекають письмову заяву.
Бухгалтерія не перераховувала, кошти списались автоматично.
То виписку в банку візьміть тоді.

Кошти точно списалися?

Ні,в іншого.
Так, на зарплату зайшло 7 тис, залишилося 2 і ними можу користуватись (борг 5), але є ще пенсійна і вона заблокована і кошти на неї поступають і продовжують зникати

Так, на зарплату зайшло 7 тис, залишилося 2 і ними можу користуватись (борг 5), але є ще пенсійна і вона заблокована і кошти на неї поступають і продовжують зникати
А куда исчезают? В банковском приложении при списании указано номер ИП, куда идёт деньги. Может у вас не одно ИП? Сумма у вас какая с пенсионной списывается?

Здається мені,що та сума просто заблокована на рахунку,а не списана з рахунку.Зверніться на гарячу лінію банку і дізнайтеся чи списані кошти чи просто заблоковані?
А куда исчезают? В банковском приложении при списании указано номер ИП, куда идёт деньги. Может у вас не одно ИП? Сумма у вас какая с пенсионной списывается?
Віртуальний овердафт.

ИП одне. В банківському застосунку після арешту не показує рух коштів. Доведеться іти в банк. З пенсійної зникає все, що поступає і на цю суму зменшується сума боргу. Те саме було з зарплатною. Без банку і виконавця, я бачу, не розберешся

Ви хочаб пенсію на пошту перевели, це не так складно

ИП одне. В банківському застосунку після арешту не показує рух коштів. Доведеться іти в банк. З пенсійної зникає все, що поступає і на цю суму зменшується сума боргу. Те саме було з зарплатною. Без банку і виконавця, я бачу, не розберешся
Какой банк? У меня в Привате все показывает

Який банк?

Назад
Угорі