Щоденник Борг по дурості

• Автор теми Автор теми mery_de_le
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 818

mery_de_le

Читач
Дописи
3
Реакції
3
Бали
3
mery_de_le не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт, набралась кредитів коли було 24 роки… бо хотіла мати Все 🤪 тепер вже 5 років їх сплачую лиш проценти ясне діло… хочу з них вилізти але незнаю як і скоро почнеться прострочка і вже руки просто опускаються .. ще й зараз в декреті… рідні про борги знають лиш не знають сум 😢 до них звертатись не дуже хочеться …
Моно 79 000
Сенс банк (Альфа-Банк) 35 000
А банк 138 000
Таскбанк (спорт банк) 13 000
Кредит плюс 30 000 (починається просрочка немає чим оплачувати)

Всім привіт, набралась кредитів коли було 24 роки… бо хотіла мати Все 🤪 тепер вже 5 років їх сплачую лиш проценти ясне діло… хочу з них вилізти але незнаю як і скоро почнеться прострочка і вже руки просто опускаються .. ще й зараз в декреті… рідні про борги знають лиш не знають сум 😢 до них звертатись не дуже хочеться …
Моно 79 000
А банк 138 000
Хизуєтесь?

Та якби ж то 😒
Поділилась чисто
Плюс читаю форум і складаю план як звідти вилізти
Сама себе загнала саму себе треба і витягувати
С банками всегда сложнее чем с МФО так как там обычно у людей проблема с тем что тела кредитов большие) вариант пойти на банкротство рассматривали?

С банками всегда сложнее чем с МФО так как там обычно у людей проблема с тем что тела кредитов большие) вариант пойти на банкротство рассматривали?
Ні не розглядала, на мені є деяка нерухомість та земля. Думаю мені банкрутство не світить. Бо скажуть продай нерухомість і землю і оплати кредити. Але це все в селі і вартість на даний час дуже мала (( та і батьки не дозволять цього зробити

Моно 79 000
А банк 138 000
Моно дає реструктуризацію, але все дуже індивідуально. Не платила десь 6 місяців, виставили повну суму до закриття. Наярювали сильно , десь 1-2 рази на місяць з ними розмовляла, говорила що нічим платити і просила зменшити платежі або ресктруктуризувати заборгованість. Після цього за 2-3 місяця вдалося оформити реструктуризацію з оплатю 10 % від суми

Назад
Угорі