Борг monobank. Що буде з судовим рішенням, якщо вже домовилися?

Batman 🇺🇦

Форумчанин
Дописи
40
Реакції
6
Бали
133
Batman 🇺🇦 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Є в мене борог від моно я в загальній сумі 22к, вони вже подали до суду та виграли його , і до загальної суми додався ще судовий збір і загалом борг 24.5к.

Я домовився з моно про реструктуризацію боргу, вніс перший авансовий платіж в 7.5к і маю платити кожного місяця по 1.5к, і мене це все влаштовує. Але питання в іншому:

Так як вже був суд і я його програв, на скільки знаю то судове рішення має бути негайно виконано, але так як вже домовилися з моно, що буде з судовим рішенням? Воно буде просто вісіти, не буде вже виконавчого провадження і якихось наслідків? І навіть після повного погашення що буде від того судового рішення? Не зовсім розумію.

Дякую за допомогу)

Це залежить від моно. В суді вони доказали що ви їм винні грошей. Ви можете виплачувати їм борг, і якщо наприклад припините їм платити вони підуть до виконавчої служби, яка примусово стягне. Або якщо вони зовсім кончені, вони можуть піти зараз до виконавця і спробувати стягнути з вас усю сумму яку призначив суд.
І що, вони усі документи для суду предоставили? А лінія захисту у Вас на чому базувалася?

Це залежить від моно. В суді вони доказали що ви їм винні грошей. Ви можете виплачувати їм борг, і якщо наприклад припините їм платити вони підуть до виконавчої служби, яка примусово стягне. Або якщо вони зовсім кончені, вони можуть піти зараз до виконавця і спробувати стягнути з вас усю сумму яку призначив суд.
І що, вони усі документи для суду предоставили? А лінія захисту у Вас на чому базувалася?
Питання було в тому якщо я все нормально сплачу, і борог буде закритий. То що буде з судовим рішенням?
Можна про нього забути?

Питання було в тому якщо я все нормально сплачу, і борог буде закритий. То що буде з судовим рішенням?
Можна про нього забути?
Як написати вище,можуть в любий момент піти до виконавчої. А що Ви писали в призначенні платежу?

Як написати вище,можуть в любий момент піти до виконавчої. А що Ви писали в призначенні платежу?
Я підписав з ними новий договір, про реструктуризацію.
Тобто навіть якщо ми підписали новий договір, і я буду виконувати його умови, вони всеодно можуть піти до виконавчої?

Тобто різниця 2,5 тисячі? Вірно?
Строк подачі виконавчого листа до виконавчої служби 3 роки. Все може бути. Може Ви б тут запитали,як краще?

Тобто навіть якщо ми підписали новий договір, і я буду виконувати його умови, вони всеодно можуть піти до виконавчої?
так можуть, і треба буде ще довести що це реструктуризація боргу по судовому рішенню. Те ще можуть не означає що вони так зроблять, таких випадків на форумі наче не було.

Розумієте,наявність виконавчого листа дає право звернутись до виконавця.

Может и все хорошо будет. Но риск того, что подадут исполнительный лист исполнителю, все может быть.

Может и все хорошо будет. Но риск того, что подадут исполнительный лист исполнителю, все может быть.
Просто тоді який їм був сенс пропонувати мені реструктуризаціґ, якщо хочуть всеодно до виконавця)
Мене більше турбує, після закриття кредиту що буде з судовим рішенням, чи його потрібно відзивати чи скасовувати чи нічого робити непотрібно)

Просто тоді який їм був сенс пропонувати мені реструктуризаціґ, якщо хочуть всеодно до виконавця)
Мене більше турбує, після закриття кредиту що буде з судовим рішенням, чи його потрібно відзивати чи скасовувати чи нічого робити непотрібно)
Нічого не потрібно робити.
В разі чого у вас будуть докази сплати боргу.

Нет не надо. Во справку об отсутствии задолженности я бы с них взяла

а реструктуризацію підписали після рішення, чи до?

Назад
Угорі