Борг, мікрозайми. Звернулась до юриста, який нічого не робив

• Автор теми Автор теми Іреса
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 225
  • Перегляди Перегляди 4K

Іреса

Форумчанин
Дописи
37
Реакції
9
Бали
8
Іреса не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір, чи можете допомогти з мікрозаймами, вже є просрочка, тому що звернулась до юриста, який нічого не робив, боргів багато, але не дуже великі, в сумі так Дякую І скільки коштуватиме

Добрий вечір, чи можете допомогти з мікрозаймами, вже є просрочка, тому що звернулась до юриста, який нічого не робив, боргів багато, але не дуже великі, в сумі так Дякую І скільки коштуватиме
На вас в суд подали? Зачем вам сейчас юрист? Вас первая история ничему не научила?

шо ви від юриста хочете?

Можете почитати форум)
Бааааагато інформації)

звернулась до юриста, який нічого не робив,
Вы и не оставили попытки найти ещё таких же?)
Хотя.... Если зарегистрировались на форуме, это уже хорошо. Тут таких нет)
Юрист сейчас Вам не нужен до тех пор, пока не подаст кто-то в суд. До этого момента вообще ничего делать не нужно и тем более платить всяким псевдоюристам

Можу допомогти. Як і 99,9% інших юристів теж нічого не робитиму. Але за пів ціни від попереднього.

Можете почитати форум)
Бааааагато інформації)
Писати простіше
Можу допомогти. Як і 99,9% інших юристів теж нічого не робитиму. Але за пів ціни від попереднього.
Що за демпінг?

На вас в суд подали? Зачем вам сейчас юрист? Вас первая история ничему не научила?
Шановний, будьте добріший до людей) тільки скинула і Ви вже кидаєтесь
І взагалі я не давала згоди на розповсюдження мого звернення, випадково побачила

І взагалі я не давала згоди на розповсюдження мого звернення, випадково побачила
[SARCASM]
Предлагаю наказать его на общем собрании.

[/SARCASM]

А если серьезно, что не так написано?

В якому сенсі ви не давали згоди на розповсюдження вашого звернення? Ви створили тему на форумі. Хіба хтось кидався. Навпаки, вам всі пояснили, що юрист вам нічим не допоможе. Юрист допоможе лише тоді, коли на вас подали до суду. Всі інші юристи, що пропонують вам допомогу за гроші зараз - це просто обман. Читайте форум, задавайте питання, нічого страшного немає в цьому.

Почему по-русски говорите? По-друге, я не надавала зооди для розповсюдження мого питання, і взагалі я звернулась за допомогою, а Ви поводити себе не професійно. Цікаво, чи це буде в чаті?

Почему по-русски говорите? По-друге, я не надавала зооди для розповсюдження мого питання, і взагалі я звернулась за допомогою, а Ви поводити себе не професійно. Цікаво, чи це буде в чаті?
Вы на форуме для провокации?

Целевая аудитория ао захист налицо.

В смислі "не професійно". Тут на форумі всі такі ж боржники, як і ви. В більшості. Про яке розповсюдження ви говорите? Хто що і куди розповсюджував?

Ти шо кредитор???
оце ти Іреса) дивлячись в якому сенсі кредитор. кредитором може ж бути не тільки мфо.
Зобов'язанням є правовідношення, в якому одна сторона (боржник) зобов'язана вчинити на користь другої сторони (кредитора) певну дію (передати майно, виконати роботу, надати послугу, сплатити гроші тощо) або утриматися від вчинення певної дії (негативне зобов’язання), а кредитор має право вимагати від боржника виконання його обов'язку.

Назад
Угорі