Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Суть в тому що вони вобще пасивні пізд*ц, брав в березні, то вони листа до батьків прислали в квітні, і потім наступний лист тільки через 8 місяців, а так ніяких ні дзвінків, ні задовбувань...
От я хз, що від таких чекати
Суть в тому що вони вобще пасивні пізд*ц, брав в березні, то вони листа до батьків прислали в квітні, і потім наступний лист тільки через 8 місяців, а так ніяких ні дзвінків, ні задовбувань...
От я хз, що від таких чекати
Мне уже два раза письмо присылали, притом что второе из них нет фио еще и не из понятного адреса. Пробиваю что за адрес показывает занятие английского языка ???да и индекс не совпадает с адресом
Знакомая брала у них 4 года назад. Сменила номер телефона. Несколько раз соседям звонили и знакомым, наклейки клеили на двери около года. На этом все. Больше не появлялись. При этом она лично брала в отделении, то есть лично роспись ставила. Я так понимаю, что кому как повезёт с ними. К кому то лояльны, кого-то забывают, а кого-то уничтожают угрозами.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.