Борг за газ. Виконавче провадження

Діана36с

Читач
Дописи
27
Реакції
1
Бали
128
Діана36с не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У мене уже 3 роки відкрите виконавче провадження за борги по газу. Сьогодні знайшла в поштовій скриньці листа від ХОЛД ЛІМІТЕД про те що до 23 вересня я повинна оплатити борг у сумі 12712грн або вони подадуть в суд.
У мене таких грошей зараз нема. З ними можна домовитися про оплату частинами? Чи краще позичать в людей гроші і оплачувать повну суму?

У мене уже 3 роки відкрите виконавче провадження за борги по газу. Сьогодні знайшла в поштовій скриньці листа від ХОЛД ЛІМІТЕД про те що до 23 вересня я повинна оплатити борг у сумі 12712грн або вони подадуть в суд.
У мене таких грошей зараз нема. З ними можна домовитися про оплату частинами? Чи краще позичать в людей гроші і оплачувать повну суму?
В якому смислі суд?
У вас же вже відкрито провадження по цьому боргу....

Вкладення

• 20240921_105510.jpg
    20240921_105510.jpg
    991.7 Кб · Перегляди: 60
Чи можуть відкрити два виконавчі провадження по одному і тому самому договору?
Наприклад, у мене є виконавче за несплату за газ і мені прийшов лист, що через три дні знову подадуть до суду. Це реально чи просто лякають?

Діана36с, а навіщо дві теми про одне й те саме?
А Ви платите по виконавчому? Чи ідуть відрахування з доходів?

Чи вони просто лякають?
Не можуть вони подати двічі по одному і тому самому боргу.
У вас виконавче провадження відкрито по рішенню суду чи був судовий наказ?
Діана36с, не дублюйте однакові пости і теми однакового змісту. Кроспостинг заборонено правилами форуму.

Не можуть вони подати двічі по одному і тому самому боргу.
У вас виконавче провадження відкрито по рішенню суду чи був судовий наказ?
Діана36с, не дублюйте однакові пости і теми однакового змісту. Кроспостинг заборонено правилами форуму.
Судовий наказ.

Ну я вам вже відповів. Не можуть. Шліть лісом.
Дякую. І ще одне питання. Мені сплачувать борг (частинами) за реквізитами ті що у судовому наказі чи за тими що ХОЛД ЛІМІТЕД прислав?

Дякую. І ще одне питання. Мені сплачувать борг (частинами) за реквізитами ті що у судовому наказі чи за тими що ХОЛД ЛІМІТЕД прислав?
Холд лімітед тут взагалі ні до чого. Вони ніхто і ніяк не дотичні до боргу допоки не буде відповідного судового рішення. А його не буде.
Сплачуйте за реквізитами які вказані в виконавчому провадженні.

Холд лімітед тут взагалі ні до чого. Вони ніхто і ніяк не дотичні до боргу допоки не буде відповідного судового рішення. А його не буде.
Сплачуйте за реквізитами які вказані в виконавчому провадженні.
Дякую Вам велике. Гарного дня

Я сплачую частинами по цьому боргу. Сьогодні знов листа забрала від Холд Лімітед, вони грозяться подати в суд і відключити мені газопостачання. Це реально?

Я сплачую частинами по цьому боргу. Сьогодні знов листа забрала від Холд Лімітед, вони грозяться подати в суд і відключити мені газопостачання. Це реально?
Ні , це не реально!
В даний момент ви винні за газ тільки виконавцю.
В мене така сама ситуація, але цікавить друге питання - чи можна кудись поскаржитись на газову компанію? Пішли до суду, справу звичайно виграли, передали справу виконавцю а тепер ще передали на колекторів які задовбують..

ТА сама ситуація. Вик
Ні , це не реально!
В даний момент ви винні за газ тільки виконавцю.
В мене така сама ситуація, але цікавить друге питання - чи можна кудись поскаржитись на газову компанію? Пішли до суду, справу звичайно виграли, передали справу виконавцю а тепер ще передали на колекторів які задовбують..
Та сама ситуація: виконавча + колектори. Але я по потроху сплачую, а їм треба все і відразу

ТА сама ситуація. Вик

Та сама ситуація: виконавча + колектори. Але я по потроху сплачую, а їм треба все і відразу
Ну мало ли кому что надо «сразу». Моим 11 МФО тоже надо вот прям счас и чем побольше. И шо?

Назад
Угорі Унизу