Щоденник борг по кредитам мфо -80 тисяч

• Автор теми Дмх
  • Дата початку
  • Відповіді 87
  • Перегляди 3K
Та все жду жду, один раз за тело написали. Зашел. Через 3 дня +20к к телу дали) даже деньги не успел собрать. Хотя напротив смотрю многие говорят выходи на связь ибо они потом насчитают больше. Как-то не хочется аресты на картах видеть. Но и переплачивать 40к не могу
Вирішувати вам кого слухати чи як чинити.
Я говорю з особистого досвіду і досвіду всіх форумчан за весь час на форумі.
Але звісно статистики не веду.

Ещё интересней — отвечают и обещают оплатить. Денег нет. Но обещают. Зачем? А чтоб родственникам не звонили. Прикидаю что потом творится)
ну цікаво, такого я ще не читав, що типу виходиш на зв'язок і менше відсотків рахують
4 місяці жодного контакту з мфо чи банками, дзвінки всі десь зникли тільки поодинокі повідомлення на вайбер і пошту, мфо перейшли з режиму борзоти в режим попрошайки

ну цікаво, такого я ще не читав, що типу виходиш на зв'язок і менше відсотків рахують
Я такое читал. Был тут один и всем советовал) Но писал о другом — мол если пообещал запалить, то родных не побеспокоят)))

Я такое читал. Был тут один и всем советовал) Но писал о другом — мол если пообещал запалить, то родных не побеспокоят)))
так не працює, навіть якщо пообіцяєш вони через 5 хв можуть подзвонити твоїм родичам і те саме молоти, але не раджу давати їм якісь обіцянки, бо це просто визнання того що ти їм щось винен

дзвінки всі десь зникли тільки поодинокі повідомлення на вайбер і пошту, мфо перейшли з режиму борзоти в режим попрошайки
Та у меня за 2 мес уже спад начался. Только, похоже, одна кантора наяривает как угорелая. Ну-ну...

так не працює, навіть якщо пообіцяєш вони через 5 хв можуть подзвонити твоїм родичам і те саме молоти, але не раджу давати їм якісь обіцянки, бо це просто визнання того що ти їм щось винен
Та да... Тоже читал как оплатили, а они сразу родным звонить. Не удивлён если честно)
а винен чи ні тут вже тільки суд може довести
Сос любит на мыло писать — суд без вас, ржу ни магу) Та и все они так. Но подают не всегда)

Та да... Тоже читал как оплатили, а они сразу родным звонить. Не удивлён если честно)

Сос любит на мыло писать — суд без вас, ржу ни магу) Та и все они так. Но подают не всегда)
вони всі зараз більш обережні, не представляються з якої контори, видумують собі різні ролі) виконавець, слідчий і щось тому подібне, в мене особливо кредит 7 любить таким займатись)
з більш агресивного менеджера Дмитра, який обдзвонив колег моєї мами і її директора, передали на якогось Юру який максимально що може то написати "ви брали кошти з ціллю неповернення????"
а потім всі вони десь здохли ні слуху ні духу

вони всі зараз більш обережні, не представляються з якої контори, видумують собі різні ролі) виконавець, слідчий і щось тому подібне, в мене особливо кредит 7 любить таким займатись)
Особенно когда пару звонков в выходные. Я то понимаю что от сараев, но они не скажут никогда) А так — самые упёртые дебилфорт от монетки. Даже со стационарного звонить начали. Но, денег нет, так что пусть держаться🤣
"ви брали кошти з ціллю неповернення????"
Ну, мне так не писали. Только утверждали — вы мошенник, в суд идём)

Особенно когда пару звонков в выходные. Я то понимаю что от сараев, но они не скажут никогда) А так — самые упёртые дебилфорт от монетки. Даже со стационарного звонить начали. Но, денег нет, так что пусть держаться🤣
враховуючи ситуацію що зараз є, війна іт.д., я вирішив що поки варто збирати кошти на себе, хто знає що буде, а з тими потім якось можна вирішити, якщо через вп то нехай, зараз рвати зад і шукати гроші, зараз віддавати останнє на них певно не дуже раціонально, ну це моя думка

враховуючи ситуацію що зараз є, війна іт.д., я вирішив що поки варто збирати кошти на себе, хто знає що буде, а з тими потім якось можна вирішити, якщо через вп то нехай, зараз рвати зад і шукати гроші, зараз віддавати останнє на них певно не дуже раціонально, ну це моя думка
Ну, у меня в жизни такой ппц, что думать стремно. Фактически живу на грани между ппц как плохо и вообще ппц как х*. Какие уж тут сараи. Деньги на другое будут ой как нужны, случай что. А их нет. Так что — пускай звонят и пишут. Я ❄️ 🤣🤣

та головне що ми живі, все інше можна виправити
Да, варианты есть. Уже продумал. Просто жизнь станет веселее, но мне уже не страшно после всего. А на сараи — так поx* что аж...

пріорітет для сараїв я вже давно виставив, десь там на дні списку...

Назад
Угорі Унизу