📑 Загальні проблеми позичальників-боржників: погляд юриста

• Автор теми Автор теми Mercato®
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 277

Mercato®

Антиколектор онлайн ™️
Юридична компанія
Дописи
8238
Рішення
1
Реакції
16544
Бали
10005
Сайт
anticollector.center

Ой, вже передбачаю певні нотки "хейту" 😁 Почнемо 😎

Усі ж проблеми від кредиторів! Ні, дорогенькі, далеко не так 😎

❇️ Тому згрупую свої думки.​

1️⃣ "Ай, якось віддам!"

Кредит - це не халявні гроші. Так, спосіб фінансування витрат, але не дохід. Не більше ☝️
На "авось" тут неможна покладатись. Не повернеш, якщо немає доходу.
Золоте правило: витрати на обслуговування (повернення) кредиту ніколи не мають перевищувати 10-20% сукупного доходу за період (наприклад, в місяць).
Ви можете захворіти, втратити дохід. Родичі також можуть віддати душу всесвіту (+витрати, -прибутки). Інші непередбачувані обставини. Соррі, це життя 🤷

2️⃣ "Увесь світ живе в кредит!"

Частково це правда. Але жити в кредит та обслуговувати (сплачувати) кредит - різні речі.
Можете самі звернутись до МВФ щодо реструктуризації боргу? Якщо "ні", то цей принцип не для вас.

3️⃣ "Звернусь до юристів!"

Непоганий варіант, але юристи теж не всемогутні. Суд - це не в баню сходити 😁 Кредит не змивається, а послуги хорошого юриста у цій сфері доволі коштовні.
Ба більше, ні один нормальний юрист не зможе вам нічого гарантувати.

4️⃣ "В мене і так нічого немає"

Ну, це поки. А далі?
Як щодо подальшого життя або навіть спадщини від батьків?

💡Мої поради:​

🔹 Думайте. Це ваші рішення і лише ваша відповідальність.
🔹 Рахуйте. Ваші гроші, ваші зобов'язання.
🔹 Читайте. Так, якщо вже халепа трапилась, прислуховуйтесь до порад кваліфікованих юристів. Не шкодуйте часу і зусиль та читайте, вивчайте, аналізуйте. На цю тему достатньо публікацій.
🔹 Зважайте на ризики. У кінцевому результаті тільки ви несете відповідальність грошима.
🔹 Пильнуйте. Часто прості шляхи вирішення - це суто шахрайські схеми. Я про "закриття", "видалення з баз" та "переговори" та ін. Усе ретельно перевіряйте!

🤷 Але хто я такий... Лише юрист на форумі. Тому рішення - за вами.

Останнє редагування:
Ой, вже передбачаю певні нотки "хейту"
Тот неловкий момент, когда меня ждали, а мне и похэйтить нечего)))
То ли дело раньше темки у Вас были позабористее))
🔹 Думайте. Це ваші рішення і лише ваша відповідальність.
🔹 Рахуйте. Ваші гроші, ваші зобов'язання.
🔹 Читайте. Так, якщо вже халепа трапилась, прислуховуйтесь до порад кваліфікованих юристів. Не шкодуйте часу і зусиль та читайте, вивчайте, аналізуйте. На цю тему достатньо публікацій.
🔹 Зважайте на ризики. У кінцевому результаті тільки ви несете відповідальність грошима.
🔹 Пильнуйте. Часто прості шляхи вирішення - це суто шахрайські схеми. Я про "закриття", "видалення з баз" та "переговори" та ін. Усе ретельно перевіряйте!
Советы дельные, но увы эти функции недоступны подавляющему большинству заемщиков в период активного набора кредитов((

а потом после таких статей люди в долговые ямы залазют.
#админвсговоресбанками

Щось схоже на покаяння. Чи не втрапив випадково в пастку до якоїсь релігійної секти....
Хто?
Я і релігія - то несумісні речі 😁

а потом после таких статей люди в долговые ямы залазют.
#админвсговоресбанками
Откуда такие выводы?
🤣

Зрозумів, але сектанти вправно плетуть тенета. Йшов по вулиці то обложили як вовка, думав усьо, прийшлося ліки від стресу приймати.

Зрозумів, але сектанти вправно плетуть тенета. Йшов по вулиці то обложили як вовка, думав усьо, прийшлося ліки від стресу приймати.
Коли мене зупиняють, я із радістю починаю із ними розмову.
Через 15 хв. і кількох запитань вони вже не знають, як мене позбутись 😂

Пощастило.А мені складніше, не можу не дослухати до кінця.... боюся виглядати не чемним.

Пощастило.А мені складніше, не можу не дослухати до кінця.... боюся виглядати не чемним.
Навіщо їхній брєд слухати, якщо вони нічого не читають, крім кількох релігійних талмудів?
Треба одразу переривати та вказувати на це.

Я прям вижу эту ситуацию))
Сектанты: Верите ли Вы в Бога?
Меркато: Я не верю в Бога, я верю в Михайловский и вот почему....
Сектанты через 15мин жалобно: Дяденька, випустите((((

Капец(( и даже не говорите им "Шановні, якісь ви хворенькі"??? со мной значит можно быть нечемным, а сектантами - нет? асуждаю всячески

Я прям вижу эту ситуацию))
Сектанты: Верите ли Вы в Бога?
Меркато: Я не верю в Бога, я верю в Михайловский и вот почему....
Сектанты через 15мин жалобно: Дяденька, випустите((((

Капец(( и даже не говорите им "Шановні, якісь ви хворенькі"??? со мной значит можно быть нечемным, а сектантами - нет? асуждаю всячески
Так тож божі люди.... з часом стаєш забобонний...

Так тож божі люди.... з часом стаєш забобонний...
Ага.
На похороні відспівав батюшка мого батька. Я гроші даю "за роботу", скільки родичі сказали.
Той взяв, порахував і прямо мені в очі: "Мало..." 😮
От такі то "божі" люди.

Ага.
На похороні відспівав батюшка мого батька. Я гроші даю "за роботу", скільки родичі сказали.
Той взяв, порахував і прямо мені в очі: "Мало..." 😮
От такі то "божі" люди.
Хто на що вчився... посада в нього така. Колись більше 20-ти років назад приїхали наші заочники на сесію(нас, денне відділення не чіпали).... і був у нас такий викладач Нечитайленко, його тарифи вони всі чітко і звісно знали.... вони сплатили, але він догнав старосту групи на коридорі.... й заявив "Ви чого? В мене вже по 50-т!" .....і мусили доплатити! Зараз з деякими доволі поважними хлопами згадуємо це зі сміхом... а тоді.....гроші вже прогуляні та витрачені на дівок... Вестерн Юніон в поміч....

Это все из-за таких чемних как рус-лан
А я до чого... духовну семінарію не потягнув...

А, ну понятно, не взяли в божі люди и Вы пошли в служитель другого культа))
То біси затягли... замість тіткиної нотаріальної контори. Тепер і побоююся пащекувати над божими людьми.

Назад
Угорі