Блокування рахунків Моно та Приват//Виконавець Іванюта.І.М.

• Автор теми Автор теми Ramsy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 442

Ramsy

Читач
Дописи
3
Реакції
2
Бали
2560
Ramsy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, шановна громада.

Досить класична сталася ситуація, виконавець Іванюта І.М. заблокував рахунки в Моно та Приваті. Пропонує мені підписати "заяву про розблокування", в якій я маю вказати свій рахунок з якого в них буде дозвіл здійснювати видаткові операції. Що може статися, якщо я дійсно підпишу такого листа?

Документ з заявою нижче.

Дякую за відповідь, суворо не судіть

Вкладення

Досить класична сталася ситуація, виконавець Іванюта І.М. заблокував рахунки в Моно та Приваті. Пропонує мені підписати "заяву про розблокування", в якій я маю вказати свій рахунок з якого в них буде дозвіл здійснювати видаткові операції. Що може статися, якщо я дійсно підпишу такого листа?

Документ з заявою нижче.

Будете мати змогу користуватись коштами в межах 13 400. Все

Документ з заявою нижче.

Підписуйте.

Будете мати змогу користуватись коштами в межах 13 400.
Дякую за відповідь. А в такому випадку як буде здійснюватись зняття коштів з рахунку? Тобто якщо мені надійде 15000, то різницю буде списувати ця особа?

Дякую за відповідь. А в такому випадку як буде здійснюватись зняття коштів з рахунку? Тобто якщо мені надійде 15000, то різницю буде списувати ця особа?
Можливо. Доки не стягне всю суму по ВП.

якщо мені надійде 15000, то різницю буде списувати ця особа?
для цього цій особі потрібно постійно надсилати запити.
тому скоріш за все буде раз в пару місяців надсилати запити і по результату відповіді надсилати платіжну інструкцію на залишок. але це не точно.

для цього цій особі потрібно постійно надсилати запити.
тому скоріш за все буде раз в пару місяців надсилати запити і по результату відповіді надсилати платіжну інструкцію на залишок. але це не точно.
Дякую за відповідь!
Можливо. Доки не стягне всю суму по ВП.
Дякую за відповідь!

Доброго ранку. В мене також сьогодні знову заблокували карту моно. Скажіть будь ласка це знову потрібно писати листа виконавцю? І чому знову заблокували?

Назад
Угорі