Блокування кредитки ПриватБанка через борг іншому банку

• Автор теми Автор теми Sergey MFO with love
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 477

Sergey MFO with love

✩ Premium ✩
Дописи
1417
Реакції
1939
Бали
3980
Sergey MFO with love не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Усім привіт, хто ще пам'ятає, та й іншим колегам) Може хто підкаже, дивна ситуація, хороша знайома (не я, не я, як іноді буває) розповіла вчора: примат заблокував кредитку через заборгованість у монобанку. Зі слів та смс від ПБ, через УБКІ. По зеленим класично, ~1,5k щомісячний, заплатила - знову юзає. Точніше, юзала. "Погасить наші ~30k, та й буде вам щастечко".
При цьому карта для виплат залишилась цнотливо недоторканою (спочатку подумав, ВП якесь, але ні).
Щось новеньке, чи я трошки пропустив?

Зі слів та смс від ПБ, через УБКІ. По зеленим класично, ~1,5k щомісячний, заплатила - знову юзає. Точніше, юзала. "Погасить наші ~30k, та й буде вам щастечко".
Интересно)
Не, ПриватБанк - это что-то уникальное. У них же свои законы, которые, как оказывается, выше законов Украины.

У мене так А-банк свого часу заблокував кредитну картку. Точніше, не заблокував, а обмежив використання кредитних коштів.
Їх дебетової картки це не торкнулось.

У причинах обмеження теж пише "заборгованість перед іншими банками".
Думаю, причина тому моя кредитна історія загалом, а не конкретно якийсь банк. :)

Блокировка или лимит обнулили? Если второе, то так все делают.

У мене так А-банк свого часу заблокував кредитну картку. Точніше, не заблокував, а обмежив використання кредитних коштів.
Їх дебетової картки це не торкнулось.

У причинах обмеження теж пише "заборгованість перед іншими банками".
Думаю, причина тому моя кредитна історія загалом, а не конкретно якийсь банк. :)
Вы стартпост невнимательно прочитали.
То, что режут лимит при ухудшении кредитной истории - обычное дело для всех банков. Тут речь о другом

Вы стартпост невнимательно прочитали.
То, что режут лимит при ухудшении кредитной истории - обычное дело для всех банков. Тут речь о другом
Ні, ліміт не обрізали і не обнулили. В тому то й річ. )
На картці з'явився "замочок" і "Ваша картка обмежена".
"Погасіть заборгованість в інших банках і обмеження буде знято протягом доби. Або внесіть на картку х грн, і користуйтесь власними коштами". Якось так. :yes2:

Ні, ліміт не обрізали і не обнулили. В тому то й річ. )
На картці з'явився "замочок" і "Ваша картка обмежена".
"Погасіть заборгованість в інших банках і обмеження буде знято протягом доби. Або внесіть на картку х грн, і користуйтесь власними коштами". Якось так. :yes2:
Так это на кредитные. Или на дебетовые?

Так это на кредитные. Или на дебетовые?
Обмеження використання коштів саме з кредитного ліміту. Ліміт є, але користування ним заблоковано.
Їх Жовтої картки (аналог картки для виплат в ПБ) це ніяк не торкнулось.
Все як і у стартпості.

Усім привіт, хто ще пам'ятає, та й іншим колегам) Може хто підкаже, дивна ситуація, хороша знайома (не я, не я, як іноді буває) розповіла вчора: примат заблокував кредитку через заборгованість у монобанку. Зі слів та смс від ПБ, через УБКІ. По зеленим класично, ~1,5k щомісячний, заплатила - знову юзає. Точніше, юзала. "Погасить наші ~30k, та й буде вам щастечко".
При цьому карта для виплат залишилась цнотливо недоторканою (спочатку подумав, ВП якесь, але ні).
Щось новеньке, чи я трошки пропустив?
Нічого нового. У мене вже рік обмежена кредитка привату через борги перед мфо,хоча якраз по привату в мене все було нормально ,все платила вчасно. Дебетова карта без обмежень. Сплачую обовязковий платіж по кредитці,приват поступово зменшує кредитний лімітна суму проплати.

Блокировка или лимит обнулили? Если второе, то так все делают.
Именно блокировка. Но я уже вот читаю - ситуация таки не уникальная. По хорошему то оно потом только на пользу клиенту, кроме стартового шока от потери хоть и с гулькин нос, но источника дохода (если можно так назвать).

Назад
Угорі