Блокування карток приватбанку буде звичайним явищем

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 471

Admin

Реклама, гарант, питання по проекту
Адміністрація
Дописи
36960
Рішення
10
Реакції
95594
Бали
11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
😡 Дуже цікаво.

Тобто блокування рахунку без якихось причин стане нормою? То норма для приватбанку чи для всіх тепер?

Блок переказів реально нормальне явище для приматів.
Буває засижуюсь на роботі і прошу скинути 2-3к до приїзду додому. В мене з прийомом платежів проблем немає, а от у баті...
Він переводив гроші на рахунок ФОП за балконну раму і її монтаж. Платіж на 27к. З зарплатної карти. По реквізитах (не за номером карти). Платіж в блоці був два тижні.
Того ж тижня скидав мені 3к. І знову був блок і на тиждень.
Потім оплата за житло.... Але тут вже на два дні.

Він, нарешті, завів карту моно. Виключно для переказів... щоб не приват.
Проблем не було.

Блок переказів реально нормальне явище для приматів.
Буває засижуюсь на роботі і прошу скинути 2-3к до приїзду додому. В мене з прийомом платежів проблем немає, а от у баті...
Він переводив гроші на рахунок ФОП за балконну раму і її монтаж. Платіж на 27к. З зарплатної карти. По реквізитах (не за номером карти). Платіж в блоці був два тижні.
Того ж тижня скидав мені 3к. І знову був блок і на тиждень.
Потім оплата за житло.... Але тут вже на два дні.

Він, нарешті, завів карту моно. Виключно для переказів... щоб не приват.
Проблем не було.
Чомусь вважаю що і моно скоро до того дійдуть

имхо, эту их "блокировку" если хоть один человек толково в суде обжалует, может будет вероятность, что приват попустится. поскольку должны быть конкретные основания для блокировки

имхо, эту их "блокировку" если хоть один человек толково в суде обжалует, может будет вероятность, что приват попустится. поскольку должны быть конкретные основания для блокировки
Все вірно ,алеж цим треба морочитись

Все вірно ,алеж цим треба морочитись
иначе никак. (кроме как терпеть)
Touni, посмотрел навскидку по привату - есть реальный позитив в реестре судебных решений конкретно по данной теме. так что... кто хочет - тот добивается своего.

Останнє редагування:
Назад
Угорі