Блок на смс

• Автор теми Автор теми Babaika
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 406

Babaika

✩ Premium ✩
Дописи
5642
Реакції
9124
Бали
6015
Babaika не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Люди підкажіть будь ласка ,чи є якась програма яка заносе смс від невідомих номерів одразу в чорний список ???щоб іх не видно було в телефоні..:black_eye::black_eye:що вони приходили.Батьки на відріз відмовляються міняти сімки.А смс ім шлють як скажені.І відповідно вони мені не забувають тикнути носом і при цьому ще поскандалити....в мене вже нерви не витримують цього.може що ви порекомендуєте????бо вже сили на спад.Я тільки взяла себе в руки і почала якось приходи в себе,а тут на тобі.

На Андроиде в штатном антиспаме.

На Андроиде в штатном антиспаме.
Я вже все обрила в телефоні.Не можу знайти.Тільки чорний список.По номерам які внесені в чс.І смс не будуть приходити.А всі інші приходять пачками.В мене скоро :crazy: :mad::facepalm:

Настройки, приложения, системные приложения, телефон, антиспам

Я подивлюся ще.дякую
Я тільки що зайшла в телефон.По вашій схемі.Зайшла в телефон.Там два розділи відкрилося телефон і вайбер..все.написано що телефон по умолчанию.все

Останнє редагування:
Какая модель и версия Андроида?

Люди підкажіть будь ласка ,чи є якась програма яка заносе смс від невідомих номерів одразу в чорний список ???щоб іх не видно було в телефоні..:black_eye::black_eye:що вони приходили.Батьки на відріз відмовляються міняти сімки.А смс ім шлють як скажені.І відповідно вони мені не забувають тикнути носом і при цьому ще поскандалити....в мене вже нерви не витримують цього.може що ви порекомендуєте????бо вже сили на спад.Я тільки взяла себе в руки і почала якось приходи в себе,а тут на тобі.
Єсть,просто треба добре пошукати.

У меня стоит блокиратор "Черный список". Такая функция есть!

Babaika,
Screenshot_2020-10-13-10-05-16-350_com.android.phone.webp

Babaika, в черном списке блокируется и смс у меня.Но переодически вам их надо будет удалять.

Назад
Угорі