Бланки заяв на МФО

• Автор теми Автор теми Костя07041986
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 922

Костя07041986

Форумчанин
Дописи
44
Реакції
77
Бали
5090
Костя07041986 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня Колеги!!! Вишліть будь-ласка мені бланки заяв на пошту [email protected]. Я вже написав у СБУ, Прокоратуру. Але написав своїми словами. Прийняли заяву. Принаймі зареєстрували.
Не падайте духом!!! Вище голову!!!

Доброго дня Колеги!!! Вишліть будь-ласка мені бланки заяв на пошту [email protected]. Я вже написав у СБУ, Прокоратуру. Але написав своїми словами. Прийняли заяву. Принаймі зареєстрували.
Не падайте духом!!! Вище голову!!!
і
А у СБУ і прокуратуру ви в електронному вигляді писали?І що вам відповіли?Я писала на урядову,так вони до поліції передали і мені дільничий дзвонив.

Так, в електронному. написав як є. Що маю 13 мфо. Не ховаюсь. Не боюсь. Всі Мфо прошу вислати договір. Віддам тільки через суд. Нема ефекту дзвонити, обдзвонювати. Мфошніки Не розуміють порушують СВІДОМО кілька статей, про таємницю, про розголошення. про шантаж.

Я думала Ви самі хочете нам зааропонувати бланки. Так назвали тему.

СБУ вообще никаким боком к этому.

Все уголовно наказуемые незаконные действия МФО, каллов (банков также) подследственны исключительно полиции. Прокуратура - как ведомство, которое осуществляет надзор и процессуальное руководство - тоже корректный адрес для обращений.

СБУ вообще никаким боком к этому.

Все уголовно наказуемые незаконные действия МФО, каллов (банков также) подследственны исключительно полиции. Прокуратура - как ведомство, которое осуществляет надзор и процессуальное руководство - тоже корректный адрес для обращений.

Статтею 19 Конституції України визначено
Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством.
Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
Приймаючи до уваги положення цієї статті, враховуючи яка саме ситуація повинна бути вирішена, необхідно визначитися з органом державної влади і т.д, який має повноваження її вирішити відповідно до закону. Діяльність кожного органу державної влади регламентується певним законом (Про прокуратуру, Про Національну поліцію, Про НБУ і т.д.). Відкриваємо потрібний закон і вивчаємо повноваження конкретного органу і визначаємо, чи може він вплинути на вирішення вашого питання. Якщо так, тоді шукаємо підзаконні документи що прийняті на підставі прийняття цього закону (Постанови КМУ, Накази відповідних міністерств по введення в дію потрібних нам положень, інструкцій і т.д.). Гугл вам в допомогу

Назад
Угорі