Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
По бизнеспозике там очень сложно. Практически без вариантовБізнеспозика- невже ніхто не береться?
Два юристи відмовилися.
Це безнадійно?
І що робити?По бизнеспозике там очень сложно. Практически без вариантов
Невже нема жодного юриста, який може хоч потягнути справу? Щоб виграти справу і спробувати домовитися?І що робити?
Как вариант самой пробовать.І що робити?
Это как?Щоб виграти справу і спробувати домовитися?
А смысл тянуть?)Невже нема жодного юриста, який може хоч потягнути справу? Щоб виграти справу і спробувати домовитися?
Я даже не пытаюсь понять)Это как?
ну ви ж всі вихідні дані давайте)))І що робити?
Невже нема жодного юриста, який може хоч потягнути справу? Щоб виграти справу і спробувати домовитися?
Та просто потянуть, чтобы выиграть и потом договориться.брати з вас кошти, розуміючи, що прискіпливий суддя просто не прийме документи до розгляду? ну такий собі план
есть у меня такая клиентка))) и тоже по БП....задача просто тянуть время))))Та просто потянуть
Так. Треба затягнути час.Та просто потянуть, чтобы выиграть и потом договориться.
C какой целью интересно?Так. Треба затягнути час.
Виграти час.Как вариант самой пробовать.
Это как?
Щоб домовитися з ними.C какой целью интересно?
А зачем им с вами договариваться, если они суд выиграют?Виграти час.
Щоб домовитися з ними.
Ни о чем вы с ними не договоритесь, если они подали в суд.Виграти час.
Щоб домовитися з ними.
Справа вже в суді. Домовлятися вони не хочуть. Поки.А зачем им с вами договариваться, если они суд выиграют?
Или что вам мешает сейчас пытаться договориться?
Зачем тянуть-то время?
Варіант стажувати з мене довго і нудно замість одноразового платежу - це поганий варіант? Я писала вм неодноразовоА зачем им с вами договариваться, если они суд выиграют?
Или что вам мешает сейчас пытаться договориться?
Зачем тянуть-то время?
даже в заведомо проигрышных делах участие защитника создает давление на истца, + отзыв и прочее. так что резон есть.Зачем тянуть-то время?
Бо їм це не потрібно. А мотивувати у вас немає чим їх поступитись хоч гривнею)Домовлятися вони не хочуть. Поки.
І що?Бо їм це не потрібно. А мотивувати у вас немає чим їх поступитись хоч гривнею)
Ви пропустили терміни, наскільки я зрозумів, тож суд буде вирішувати по наявним матеріалам без вашого відзиву.
І швидше за все, присудить все що є у позові.
З апеляцією я так розумію ( знову ж таки - це моє суб'єктивне бачення ) - немає змісту тягатись.
Прикро це все.
Сомневаюсь, что они захотят потом.Справа вже в суді. Домовлятися вони не хочуть. Поки.
Варіант стажувати з мене довго і нудно замість одноразового платежу - це поганий варіант? Я писала вм неодноразово
Ну не всі ж подають до суду.І що?
Я ще маю кілька кредитів.
Це теж не дешева процедура. І чи є резон.Йти на банкрутство?
Навіщо?І що?
Я ще маю кілька кредитів.
Йти на банкрутство?