Бізнес позика. В кого яка практика?

• Автор теми Автор теми Maryna Myr
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 752

Maryna Myr

Перевірений
Дописи
343
Реакції
538
Бали
1043
Maryna Myr не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. Мене цікавлять більше програні справи, а саме як швидко БП подає справу до виконавця на відкриття ВП. Можливо тут є люди, які можуть поділитися своїм досвідом.

А ще питання, як МФО чи виконавці можуть знайти де я працюю, якщо в договорі на той момент вказано іншу компанію? Працевлаштування офіційне. Мабуть же якось можуть

Дякую

Останнє редагування:
А ще питання, як МФО чи виконавці можуть знайти де я працюю, якщо в договорі на той момент вказано іншу компанію? Працевлаштування офіційне. Мабуть же якось можуть
Елементарно. Всі офіційно працевлаштовані підлягають обов"язковому страхуванню.
Запит в пенсійний і вуаля.
Також податкова.
Ну а мфо насправді також можуть мати "лапу" там.

саме як швидко БП подає справу до виконавця на відкриття ВП.
можете розраховувати що подадуть через місяць після набрання законної сили (як тільки суд виготовить виконавчий лист , так зразу після його отримання) .

можете розраховувати що подадуть через місяць після набрання законної сили (як тільки суд виготовить виконавчий лист , так зразу після його отримання) .
Чи вірно зрозуміла
До прикладу, суд виносить рішення 5.03, через 30 днів якщо не буде апеляції рішення набирає законної сили, і десь ще через місяць можуть подати?

Всім привіт. Мене цікавлять більше програні справи, а саме як швидко БП подає справу до виконавця на відкриття ВП. Можливо тут є люди, які можуть поділитися своїм досвідом.

Дякую
Правомірне вп може бути ,тільки на підставі рішення суду.Всі написи "чорних" нотаріусів можна зносити,так як вони,наче не мають юридичної сили.Стосовно місця роботи:виконавець робить запит до відповідних інстанцій,і бачить що до чого.Якщо надасть постанову на стягнення із зп,то на роботу прийде виконавчий лист.При отриманні зп з вас відрахують 20 % (із офіційної).

Назад
Угорі