бізнес позика прислали листа, що продали мій борг колекторам

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 1K

Iren7777

Форумчанин
Дописи
568
Реакції
162
Бали
3625
Iren7777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
сьогодні мені на електронку приславла бізнес позика листа шо передала мій борг для врегулювння заборгованності експрес сі єй. або оплатити юорг на протязі 3 днів. сума відповідно зросла аж до неба. я і так ім платила не мало по 2 рази в мівяць. що порадите

сьогодні мені на електронку приславла бізнес позика листа шо передала мій борг для врегулювння заборгованності експрес сі єй. або оплатити юорг на протязі 3 днів. сума відповідно зросла аж до неба. я і так ім платила не мало по 2 рази в мівяць. що порадите
Вы 1 год на форуме и не знаете что делать?
Я бы вообще это письмо кинул бы в папку "СПАМ" и пошёл бы заварил бы чайку и спокойно смотрел какой-то комедийный сериальчик

Продали фінтех коллект.ті то пишуть що в суд подають.на наступний день вже пишуть щоб оплатити тіло з відсотками,а сьогодні прийшло смс що хочуть провести зі мною зустріч на рахунок сплати боргу...кіно

Продали фінтех коллект.ті то пишуть що в суд подають.на наступний день вже пишуть щоб оплатити тіло з відсотками,а сьогодні прийшло смс що хочуть провести зі мною зустріч на рахунок сплати боргу...кіно
А я би сходив, цікаво ж...

М
Менi теж написали,що призначають зустрiч на 23 число ?

а мені вже прислав кредитекспрес юкрейн ел ел сі (европейська назва) що є акція і вперед давайте гроші. але треба зареєструватися по телефону або у вайбері лише тоді лояльні умови типу подати заявку
цирк і годі

Назад
Угорі