Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В 24 пережили «Готуйся до наслідків!»та фотошопів зроблених обома лівими,і зараз переживем якось)Всім привіт. В кого біти з 2024 в протермінуванні? Задовбує Євроколект від них. Дзвонять родичам і колегам.
Не протермінування, а очищення.Всім привіт. В кого біти з 2024 в протермінуванні?
Буває.Задовбує Євроколект від них. Дзвонять родичам і колегам.
Не протермінування, а очищення.
Буває.
У мене телефонують тільки мені.Бо сусіди та перша свекруха (де вони її тоді відкопали?Не протермінування, а очищення.
Буває.
Головне, що зникло бажання щось віддавати. І це вірно.У мене телефонують тільки мені.Бо сусіди та перша свекруха (де вони її тоді відкопали?)мовчать.Можливо номера загубили, не знаю.Або готують якісь свій контрнаступ .Подивлюся,але здається що гірше того терору якій вони робили зразу і після якого взагалі зникло бажання віддавати хочаб щось,вже неможливо видумати .
По хорошему можна було віддати і це було би правильно.Тільки вони у мене залишалися незакритими.Що я і пропонувала,Так ні!Треба ж було поводитися як дикуни,чипати 17 і річну дитину,роблячи з її фото пopнoколаж,додаваючі цей колаж в групу вайбер!!!!Про якій борг вони ще будуть нагадувати,гидота.Нехай здохнуть.Головне, що зникло бажання щось віддавати. І це вірно.
Теоретично такПо хорошему можна було віддати і це було би правильно.
Звісно, коли останній рубіж, є щире бажання.Тільки вони у мене залишалися незакритими.
Дніпровська лінійкаЩо я і пропонувала,Так ні!Треба ж було поводитися як дикуни,чипати 17 і річну дитину,роблячи з її фото пopнoколаж,додаваючі цей колаж в групу вайбер!!!!
З останнім побажанням колись дуже щиро та безпосередньо хотілося допомогти. Але намагаймося тримати стрій.Про якій борг вони ще будуть нагадувати,гидота.Нехай здохнуть.
за таке взагалі садити мають, ну але ж самі розумієте де ми живемо, то вихід тільки один - послати нах17 і річну дитину,роблячи з її фото пopнoколаж