Біти, з великим протермінуванням (євроколект)

• Автор теми Автор теми Марина765
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 165

Марина765

Форумчанин
Дописи
108
Реакції
55
Бали
343
Марина765 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. В кого біти з 2024 в протермінуванні? Задовбує Євроколект від них. Дзвонять родичам і колегам.

ну стратегія мабуть та сама. Ігнор. Якщо ви з 2024 перетерпіли то, то і зараз треба так само триматися)

Всім привіт. В кого біти з 2024 в протермінуванні? Задовбує Євроколект від них. Дзвонять родичам і колегам.
В 24 пережили «Готуйся до наслідків!»та фотошопів зроблених обома лівими,і зараз переживем якось)
Дивні створіння ці біти)

Не протермінування, а очищення.

Буває.

Не протермінування, а очищення.

Буває.
У мене телефонують тільки мені.Бо сусіди та перша свекруха (де вони її тоді відкопали?🤷‍♀️)мовчать.Можливо номера загубили, не знаю.Або готують якісь свій контрнаступ .Подивлюся,але здається що гірше того терору якій вони робили зразу і після якого взагалі зникло бажання віддавати хочаб щось,вже неможливо видумати .

У мене телефонують тільки мені.Бо сусіди та перша свекруха (де вони її тоді відкопали?🤷‍♀️)мовчать.Можливо номера загубили, не знаю.Або готують якісь свій контрнаступ .Подивлюся,але здається що гірше того терору якій вони робили зразу і після якого взагалі зникло бажання віддавати хочаб щось,вже неможливо видумати .
Головне, що зникло бажання щось віддавати. І це вірно.

Головне, що зникло бажання щось віддавати. І це вірно.
По хорошему можна було віддати і це було би правильно.Тільки вони у мене залишалися незакритими.Що я і пропонувала,Так ні!Треба ж було поводитися як дикуни,чипати 17 і річну дитину,роблячи з її фото пopнoколаж,додаваючі цей колаж в групу вайбер!!!!Про якій борг вони ще будуть нагадувати,гидота.Нехай здохнуть.

По хорошему можна було віддати і це було би правильно.
Теоретично так
Тільки вони у мене залишалися незакритими.
Звісно, коли останній рубіж, є щире бажання.
Що я і пропонувала,Так ні!Треба ж було поводитися як дикуни,чипати 17 і річну дитину,роблячи з її фото пopнoколаж,додаваючі цей колаж в групу вайбер!!!!
Дніпровська лінійка людей, хоча ні, Ви сама знаєте кого
Про якій борг вони ще будуть нагадувати,гидота.Нехай здохнуть.
З останнім побажанням колись дуже щиро та безпосередньо хотілося допомогти. Але намагаймося тримати стрій.
Хоча, якщо так буде, наврядчи сумуватиму)

Назад
Угорі