ksu 333
Читач
- Дописи
- 15
- Реакції
- 9
- Бали
- 3
ksu 333 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У мене немає в біт кепітал позики, на чоловіка оформили за якоюсь шахрайською схемою, після заяви в поліцію не дзвонили, але нещодавно вирішили згадати, спочатку намагались зателефонувати чоловікові він не відповів потім почали писати мені в вайбер погрози, на російській мові якийсь знак намагався залякати тим що буде телефонувати до мого оточення і розказувати яка я погана мати і що це я взяла кредит з даними чоловіка, я йому відповіла що всі дані є у поліції і нехай до них звертається, потім ці тварини по іншому не назву зателефонували до вчителя моєї дитини і до сусідів, і почали телефонувати кожні 3 хвилини протягом дня, я написала заяву до кіберполіції про загрози і викрадення особистих даних з мого телефону, потім почала писати у службу підтримки біт кепітал та спитала чи є у їхній компанії позика на моє ім'я, мені відповіли що немає, написала що я ПІП, номер телефону, не давала згоду на обробку і передачу моїх персональних даних і даних моєї телефонних книги і те чим вони займаються незаконно, відповіді не прийшло, спитала їхню юридичну адресу в Україні, дали мейл і написали що завтра зі мною зв'яжеться їхній спеціаліст.