BitCapital активізувався

• Автор теми Автор теми Illuminator
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 154
  • Перегляди Перегляди 8K

Illuminator

Форумчанин
Дописи
53
Реакції
33
Бали
33
Illuminator не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
уже 2 місяць просрочки,але тільки сьогодні біти активізувались,звонить якийсь бик,і погрожує батькам,сестрі,пише в телеграмі погрози,що робити?

Вкладення

• IMG_1983.webp
    IMG_1983.webp
    60 Кб · Перегляди: 861
Что-то прям невероятно страшное)
Зачем вступать в диалог? Блокировать и все.

уже 2 місяць просрочки,але тільки сьогодні біти активізувались,звонить якийсь бик,і погрожує батькам,сестрі,пише в телеграмі погрози,що робити?
Цікаво, що це за відділ роботи «как с животными» 😆
Кажіть, що шахраї. Все.

Вкладення

• IMG_2871.webp
    IMG_2871.webp
    37.7 Кб · Перегляди: 763
Останнє редагування:
В мене теж приблизно два місяці терор

Знайшов фото цих «колекторів» з їхнього відділу
Ось так виглядає головний менеджер з відділу по роботі «как с животными» 🤣🤣🤣

Займаються рекетом🤣
Певно, разом з Сивим Майором на Ланосі таке твориться 🤣

Заява в поліцію
Однозначно

В мене теж приблизно два місяці терор

Знайшов фото цих «колекторів» з їхнього відділ

Ось що пишуть😂,все з помилками
То автоперекладач з російської

Цікаво, що це за відділ роботи «как с животными» 😆
Кажіть, що шахраї. Все.
Гестапо певно
Я б особисто і менеджерів і їх оточення з кулемету розстріляла
Але ж не толерантно )))

Гестапо певно
Я б особисто і менеджерів і їх оточення з кулемету розстріляла
Але ж не толерантно )))
Я як уявила, що ці «менеджери» після роботи ходять з нами в одні супермаркети, поряд стоять на зупинках транспорту чи просто йдуть по одній вулиці, аж страшно стало. Бо ніколи не вгадаєш, що адекватна з вигляду людина, потім перетворюється на відділ роботи «как с животными» 😕

Я як уявила, що ці «менеджери» після роботи ходять з нами в одні супермаркети, поряд стоять на зупинках транспорту чи просто йдуть по одній вулиці, аж страшно стало. Бо ніколи не вгадаєш, що адекватна з вигляду людина, потім перетворюється на відділ роботи «как с животными» 😕
Десь читав що вони отримують 25% від кожної закритої позики (якщо позику закрили за 2 і більше тіла), і навпаки штрафують якщо людина довгий час не платить. Тому з такими перспективами вся їхня людяність зникає. Прикол ще в тому що вони вішають позики на своїх колишніх працівників. На фейсбук сторінці антиколетктора є допис їхнього колишнього менеджера, яка розповідає що на неї і на її знайому яка також працювала в бітів після звільнення повісили позики. Воошім карма рано чи пізно і до них доходить.

Десь читав що вони отримують 25% від кожної закритої позики (якщо позику закрили за 2 і більше тіла), і навпаки штрафують якщо людина довгий час не платить. Тому з такими перспективами вся їхня людяність зникає. Прикол ще в тому що вони вішають позики на своїх колишніх працівників. На фейсбук сторінці антиколетктора є допис їхнього колишнього менеджера, яка розповідає що на неї і на її знайому яка також працювала в бітів після звільнення повісили позики. Воошім карма рано чи пізно і до них доходить.
Непогано, якщо ставка від 30 тис., наприклад. Плюс, вони ж просять борги перераховувати на карти власні (читала про таку практку). То там ще зверху «бонуси».
За гроші матір рідну продадуть 😒

де ви таке знайшли?

де ви таке знайшли?
Були такі коментарі Людей на форумі і на фейсбук сторінці Антиколектора (про повішену позику на колишню працівницю був допис на цьому тижні в фейсбук, там ще вона скидала фото сервісу в якому вони знаходять інформацію про людей).

Були такі коментарі Людей на форумі і на фейсбук сторінці Антиколектора (про повішену позику на колишню працівницю був допис на цьому тижні в фейсбук, там ще вона скидала фото сервісу в якому вони знаходять інформацію про людей).
Сюди теж забігав їх працівник (і не один), але швидко став біснуватим 😁

Назад
Угорі