Біт кепітал та кріпсі робота у вихідні дні

• Автор теми Автор теми degan_dragan
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 640

degan_dragan

Читач
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
degan_dragan не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день , а хтось під скаже чи вони тероризують у вихідні дні , чи цім твapюкfм байдуже , просто пишуть погорози мені , написали що якщо не заплачу сьогодні 300 юсдт і потім ще через тиждень 500( тіло 250) то дослівно «готуйтесь усі» писав якийсь Романович , а кріпсі написали що сьогодні якщо не сплачу до 16 то буде якась розсилка , біти вже телефонували рідним та оточенню і половині контактів кинули що тупи я на них позику перекинув , благо вони всі у мене адекватні та я пояснив що воно шахраї , начитався про заміну номерів про колажі так не хочется щоб рідні страждали бо тільки бабусю поховали то мама з батьком на стресі і так :(

Добрий день , а хтось під скаже чи вони тероризують у вихідні дні , чи цім твapюкfм байдуже , просто пишуть погорози мені , написали що якщо не заплачу сьогодні 300 юсдт і потім ще через тиждень 500( тіло 250) то дослівно «готуйтесь усі» писав якийсь Романович , а кріпсі написали що сьогодні якщо не сплачу до 16 то буде якась розсилка , біти вже телефонували рідним та оточенню і половині контактів кинули що тупи я на них позику перекинув , благо вони всі у мене адекватні та я пояснив що воно шахраї , начитався про заміну номерів про колажі так не хочется щоб рідні страждали бо тільки бабусю поховали то мама з батьком на стресі і так :(
На жаль, у них немає вихідних. Навіть вночі можуть телефонувати 🫤

Доброго дня, розсилку по контактам на якому дні протермінування у вас робили?

Доброго дня, розсилку по контактам на якому дні протермінування у вас робили?читала

Особисто в мене з 4. Але все дуже індивідуально
читала що комусь роблять на 60+ днів а комусь з 1 , мабуть залежить від сум та кількості ваших лонгувань

Подскажите, а как создать еще одну тему при 100500 таких же на форуме?
А родным звонят? А угрожают? В С.Я. защитит?
А в суд подадут? А мне пришло письмо что делать?
КАК ЖИТЬ???

Подскажите, а как создать еще одну тему при 100500 таких же на форуме?
А родным звонят? А угрожают? В С.Я. защитит?
А в суд подадут? А мне пришло письмо что делать?
КАК ЖИТЬ???
в страхе

Назад
Угорі