Більше 6 міс. тому Моно виставив вимогу, коли подають в суд?

• Автор теми Автор теми М_Н
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 627

М_Н

Форумчанин
Дописи
37
Реакції
10
Бали
283
М_Н не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Більше 6 міс. тому Моно виставив вимогу, відсотки не рахують, коли чекати на суд?
Поділіться будь ласка

Є в есуді, тому мимо нп пройде. Думав, може є якісь у них терміни+-
Дякую за відповідь

Списання судового збору з клієнта ( боржника) не передбачає закон. Я їх про це попередив! За подання позову повинен сплачувати позивач в порядку визначеному ЗУ "Про судовий збір" .
Це нюанс на справді, моно визначає себе переможцем справи, сплачуючи збір за наш рахунок. Подаючи позов, юр/ фіз особа повинна сплатити суд.збір за подання позову та у випадку задоволення суд стягує його в користь. Якийсь в мене дисонанс (((

Списання судового збору з клієнта ( боржника) не передбачає закон. Я їх про це попередив! За подання позову повинен сплачувати позивач в порядку визначеному ЗУ "Про судовий збір" .
Це нюанс на справді, моно визначає себе переможцем справи, сплачуючи збір за наш рахунок. Подаючи позов, юр/ фіз особа повинна сплатити суд.збір за подання позову та у випадку задоволення суд стягує його в користь. Якийсь в мене дисонанс (((
Нічого дивного. Вони такі ж к****ні як і всі банки, просто в когось ступень цього вище. Забийте на них, збирайте кошти на суд і все буде добре. Я також з ними маю не вирішені питання.

Більше 6 міс. тому Моно виставив вимогу, відсотки не рахують, коли чекати на суд?
Поділіться будь ласка
Определенных сроков подачи иска в суд нет подадут когда захотят мониторьте подали ли на вас иск на судовой владе как только подадут то бегом к юристу

Через пару місяців-півроку приблизно.
У меня 10 месяцев. Знаю кого уже почти 2 года не трогают.
В исковых требованиях они просят сумму, которую хотят и суд сбор. Что там пишет приложение вообще не важно.

Назад
Угорі