Безкінечні смс із пропозиціями вляпатися знову

• Автор теми Автор теми Райдуга
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 1K

Райдуга

Форумчанин
Дописи
1432
Реакції
847
Бали
5305
Райдуга не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У мене питання: чи справді компанії, в яких були просрочки й кредити закриті, надають нові. Часто смс приходять із пропозиціями. На даний момент у мене є просрочки в інших.

Вы же их доход причем немаленький. Если сразу не дадут завтра передумают. А вы и не думайте брать. :nonon:

А ви напишіть на деактивацію вашого акаунта. І дивуватись не будете взагалі. Жалкую що сама так не зробила
Дякую за інформацію, так і зроблю. А чому жалкуєте?Поділіться.

Если Вы это спрашиваете, то уже подсознательно решили взять новый займ! И создали тему только для того, чтобы другие "поделились опытом" новых займов при просрочках!
Не нужно Вам это! Не входите в Новый год с новыми долгами, боритесь со старыми! Сами же написали в теме "вляпатися знову" - так оно и получится.

Просто я дивуюсь: то погрожують,то пропонують знову взяти.
Скоро начнут писать....
Если Вы не возьмете у нас кредит, к Вам приедет выездная группа, с утюгом для живота и наручниками для батареи.
И Вы все равно его возьмете.))))

Куда писать и что ? Подскажите пожалуйста. Спрашиваю в кешбери а они что то молчат.
А ви напишіть на деактивацію вашого акаунта. І дивуватись не будете взагалі. Жалкую що сама так не зробила

Скоро начнут писать....
Если Вы не возьмете у нас кредит, к Вам приедет выездная группа, с утюгом для живота и наручниками для батареи.
И Вы все равно его возьмете.))))
Це Ви так шуткуєте??

У мене питання: чи справді компанії, в яких були просрочки й кредити закриті, надають нові. Часто смс приходять із пропозиціями. На даний момент у мене є просрочки в інших.
Мне постоянно приходят смс вам одобрено и т.д. При чем часно с тем компаний где ещё висит долг.

Если Вы это спрашиваете, то уже подсознательно решили взять новый займ! И создали тему только для того, чтобы другие "поделились опытом" новых займов при просрочках!
Не нужно Вам это! Не входите в Новый год с новыми долгами, боритесь со старыми! Сами же написали в теме "вляпатися знову" - так оно и получится.
Ви праві.У мене є думка,щоб спробувати взяти для закриття в іншій компанії, де погрожують, з надією,що за місяць знайду гроші. Але головою розумію,що не треба цього робити,бо грошей може і не бути. От і створила тему. Може,хтось так робив. Чи щось із цього вийшло? Дякую, за пораду.

Куда писать и что ? Подскажите пожалуйста. Спрашиваю в кешбери а они что то молчат.
Пишите на юр.адрес что просите удалить и уничтожить все ваши данные с их ресурса с деактивацией вашего аккаунта или лк
Це Ви так шуткуєте??
Думаю не шуткує. Вони ж на вас розраховують

Ви праві.У мене є думка,щоб спробувати взяти для закриття в іншій компанії, де погрожують, з надією,що за місяць знайду гроші. Але головою розумію,що не треба цього робити,бо грошей може і не бути. От і створила тему. Може,хтось так робив. Чи щось із цього вийшло? Дякую, за пораду.
Я так делала пока форум не нашла. Брала, пролонгировала, закрывала, опять брала..... В итоге денег нет. 25 мфо, 2 банка и 150к долга.
Не делайте так!!!

Я так делала пока форум не нашла. Брала, пролонгировала, закрывала, опять брала..... В итоге денег нет. 25 мфо, 2 банка и 150к долга.
Не делайте так!!!
У мене аналогічна ситуація. Я брала на пролонгації. Дякую,за пораду.

Мені також приходять смс що можна взяти кредит хоча в мене 5 мфо з просрочками.Якось попробував на 500 грн. бо було цікаво чи дадуть в новому мфо то відмовили.

Назад
Угорі