Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
я сначала подумала вы на бирже играетеЭто утопия ))
Питання досить доречне. Але в мене є дострокова відповідь. Спортивних подій наразі дуже мало. В зв'язку з карантином вже місяці три чемпіонати не грають. І от питання: На що ставити, якщо ніяких подій нема? Чи все одно на що ставити? Я й більші суми ставлю, але на ті, в котрих більш - менш впевнений, чи навіть впевнений. Підемо далі. Щодо того, що я роблю тут. Тому що довбаний карантин, і якщо б не він, той в мене би цих кредитів не було. Якщо щось не зрозуміло, задавайте питання. І повторюю, щоб бути в плюсі потрібно мати холодний розрахунок. От мій цей розрахунок інколи затьмарює алкоголь.)))Что Вы здесь делаете, если реально бабки закалачиваете в конторе и почему ставки по 20-30грн, а не по 2000-3000, если Вы уж такой плюсовой.
Я и не помню. После этого, он только в точках ставит, с чеком на руках.0pus, В мене проблем з виводом не має. Яка бк?
Бк стали зараз хитрими. Але мене за 14 років жодного разу не заблочили. Це з того моменту, як я на он-лайн перейшов. Але так, всі документи я їм надав.Я и не помню. После этого, он только в точках ставит, с чеком на руках.
За 14 лет, можно и договорняки вычислять.0pus, я не рахував. Ставки я почав робити з 2002 року. Тоді були розпечатки у конторах. Коли не вживаю та не почуваю себе богом тоді плюс, а якщо їду у штопор, то це мінус. Якось так.
14 років - це онлайн, а ставки я почав робити з 2002 року. Договорняки? Я на це не ведусь. Шукаю виделкі, чи дармові ставки.За 14 лет, можно и договорняки вычислять.
Научишь?)14 років - це онлайн, а ставки я почав робити з 2002 року. Договорняки? Я на це не ведусь. Шукаю виделкі, чи дармові ставки.