"Беттерам" сюди!

• Автор теми Автор теми Alting
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 940

Alting

Форумчанин
Дописи
766
Реакції
1604
Бали
648
Alting не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пропоную в цій темі ділитись інформацією, щодо ставок та стратегій. Дармові ставки тут поважаються.

Повинні закинути
IMG_20200616_010412.webp

Admin, що?
От тяну два результати.
IMG_20200616_011555.webp

Останнє редагування:
послушаю
только вы понятно объясняйте,
вас дети читают

на что вы ставите?
чем руководствуетесь
выводили?

это игра или экономика?

Ну ось. Перші дві не зайшли, але завдяки двум іншим профіт все одно плюсовий.
IMG_20200616_073838.webp

Millena2020, Дітям раджу не грати.))) Та й потрібно хоча б трохи цікавитись спортом. Тобто, для початку знати правила того чи іншого виду спорту. От наприклад взяти хокей. В хокеї рідко коли одна з обох команд не закидує хоча б одну шайбу за гру. Є матч. Лідер грає проти відвертого аутсайдера, і на те що останні закинуть хоча б одну шайбу за весь матч буває дають кеф до 3-ки, а то і більше. В залежності від того, скільки часу вони вже зіграли. Так от, раджу ставити, що шайба буде. Звісно, що бувають "проколи". Але в даному випадку, тут плюсів більше, ніж мінусів.

Останнє редагування:
Giallorossi, так я ж не кажу про всіх, та й треба враховувати яка дистанція. Людина з холодним розрахунком та маломальскіми знаннями в спорті скоріше має плюс в конторі, аніж мінус.

Giallorossi, подивився я той сайт, і чесно кажучи нічого там нового для себе не побачив. Бо там люди "наче "коні в шорах". Таких я і в житті бачив.)))
За сьогодні поки що один прокол. Нема поки на шо ставити.
IMG_20200616_144109.webp
IMG_20200616_144147.webp

Останнє редагування:
Что Вы здесь делаете, если реально бабки закалачиваете в конторе и почему ставки по 20-30грн, а не по 2000-3000, если Вы уж такой плюсовой.
Питання досить доречне. Але в мене є дострокова відповідь. Спортивних подій наразі дуже мало. В зв'язку з карантином вже місяці три чемпіонати не грають. І от питання: На що ставити, якщо ніяких подій нема? Чи все одно на що ставити? Я й більші суми ставлю, але на ті, в котрих більш - менш впевнений, чи навіть впевнений. Підемо далі. Щодо того, що я роблю тут. Тому що довбаний карантин, і якщо б не він, той в мене би цих кредитів не було. Якщо щось не зрозуміло, задавайте питання. І повторюю, щоб бути в плюсі потрібно мати холодний розрахунок. От мій цей розрахунок інколи затьмарює алкоголь.)))
Giallorossi, І ще хочу трохи додати. Ставити великі суми не вважаю за потребу. Бо потім несеться душа до раю.)))
IMG_20200616_172845.webp
Якщо і ставити, як ви говорите по 2-3 тисячі, то в мене банк повинен бути приблизно 100-150к гривень. Тобто 1 к 50. Це вам на додачу.

Останнє редагування:
Giallorossi, Мабуть чи я не так пояснив, чи ви чогось собі додумали.)))
До речі, приємно спілкуватись з вами. Майже все доходить сьогодні.
IMG_20200616_174958.webp

А ось і пару ставок за день. Питання будить?
IMG_20200618_000109.webp
IMG_20200618_000041.webp

Останнє редагування:
Раньше ставил иногда, сейчас забил.
Вилки работают - только мороки дофигища с ними и риск присутствует, что забанят счет.
Просто на фарт мне никогда не нравилось ставить ибо не люблю рисковать своими деньгами (только чужими, ага). Выигрывал пару раз по 200-600 грн на Леон Бет и Пари Матче. Последний раз вообще с нуля поднял. Пари матч прислал акцию, типа получи 100 грн на счет. Ну я взял, по условиям поставил их в 4хкратном размере и поднял 600 грн. Мелочь, но приятно на халяву. Ставил только на футбол и иногда теннис - в других видах спорта плохо ориентируюсь.

И как дела обстоят с выводом средств? Знаю, буки тугие на отдачу. У меня корешь, с 2000 35000 поднял, хрен отдали, даже коеию квитанции об оплате жкх просили.

Я и не помню. После этого, он только в точках ставит, с чеком на руках.
Бк стали зараз хитрими. Але мене за 14 років жодного разу не заблочили. Це з того моменту, як я на он-лайн перейшов. Але так, всі документи я їм надав.

И как у тебя за 14 лет, в плюсе, минусе?

0pus, я не рахував. Ставки я почав робити з 2002 року. Тоді були розпечатки у конторах. Коли не вживаю та не почуваю себе богом тоді плюс, а якщо їду у штопор, то це мінус. Якось так.

0pus, я не рахував. Ставки я почав робити з 2002 року. Тоді були розпечатки у конторах. Коли не вживаю та не почуваю себе богом тоді плюс, а якщо їду у штопор, то це мінус. Якось так.
За 14 лет, можно и договорняки вычислять.

Назад
Угорі