Батл Є-гроші V/S БітКапітал

• Автор теми Автор теми ПАЗЛ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 2K

ПАЗЛ

🧩
Перевірений
Дописи
1694
Реакції
1873
Бали
698
ПАЗЛ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Судячи з форуму ці 2 мфо лідери по закошмаренню боржників, прям таки маньяки в сфері мікрофінансів, рейд боси, КМС по неадекватності, віп персони в котел к чортам, на пекельні анальні процедури без черги... Але...

...Цікаво взнати кто кручє в накрутках відсотків і шантажу ними через Ваше оточення (саме шантажу, для цього і накручують нереальні суми, щоб під цим приводом тероризувати оточення і робити в цьому винними нас).

В мене є й ті і ті, Є-воші у просрочці, поки не звонять, біткепітал поки ще без просрочок...

В кого є, або були, й ті і ті? Ті-ті... сорі за тафтологію. Погода така гарна, от вирішив створити цю дурну тему, але цікаво почитати бувалих.

ПАЗЛ, есть такое мнение, что это одна и та же организация, но с разными названиями.

Судячи з форуму ці 2 мфо лідери по закошмаренню боржників, прям таки маньяки в сфері мікрофінансів, рейд боси, КМС по неадекватності, віп персони в котел к чортам, на пекельні анальні процедури без черги... Але...

...Цікаво взнати кто кручє в накрутках відсотків і шантажу ними через Ваше оточення (саме шантажу, для цього і накручують нереальні суми, щоб під цим приводом тероризувати оточення і робити в цьому винними нас).

В мене є й ті і ті, Є-воші у просрочці, поки не звонять, біткепітал поки ще без просрочок...

В кого є, або були, й ті і ті? Ті-ті... сорі за тафтологію. Погода така гарна, от вирішив створити цю дурну тему, але цікаво почитати бувалих.
Бітів не було. Єгроші були. Очікувала кошмарення сильного як почитала форум. Але пронесло. Був дзвінок татові. Але це і все, про що знаю принаймні.

Що?) ну всі ж бояться кошмарення на початку) я теж за ці єгроші сильно переживала, майже як автор теми)
Особенно, когда не знаешь, где почитать что делать.
Это у меня так было. А информации вообще не было никакой нигде.

Не, в ВК там всякие аля "антиколлекторы" были. Пишу, значит, одному, а он мне такой "с тебя 1000 фублей за консультацию")))))))))))

Особенно, когда не знаешь, где почитать что делать.
Это у меня так было. А информации вообще не было никакой нигде.
Навіть коли є інфо, все одно страшнувато)) я знайшла форум до початку протермінувань, читала і все одно боялась в очікуванні))) не уявляю як би боялась без форуму 🤣

Егроши шлют письма домой? Биткапитал шлют. Емейл при регистрации не требуют
Еще в биткапитал и егроши повышенная оплата за рефералов
И непонятно почему, когда просто зашел в аккаунт егроши, в дие уведомление, что егроши запросили кредитную историю, хотя даже не пытался брать кредит и небрал больше года.

Останнє редагування:
Егроши шлют письма домой? Биткапитал шлют. Емейл при регистрации не требуют
Еще в биткапитал и егроши повышенная оплата за рефералов
И непонятно почему, когда просто зашел в аккаунт егроши, в дие уведомление, что егроши запросили кредитную историю, хотя даже не пытался брать кредит и небрал больше года.
Біти листи шлють ?

По історіям - біти більше оточення виносять.
Мене єгроші не кошмарили.
От монетка робила нерви))

А взагалі, мені біти чимось нагадують кешбері.
Там тільки просрочка, то відразу купа дзвінків з робота на всі можливі контакти.

По історіям - біти більше оточення виносять.
Мене єгроші не кошмарили.
От монетка робила нерви))

А взагалі, мені біти чимось нагадують кешбері.
Там тільки просрочка, то відразу купа дзвінків з робота на всі можливі контакти.
У кешберри есть приложение?
Монетка, судя по отзывам, может также обзванивать соседей и родственников

Назад
Угорі