Барашкевич відома особа, скоро в посібниках друкуватимуть)

• Автор теми Автор теми maanjaar
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 834

maanjaar

Форумчанин
Дописи
150
Реакції
79
Бали
5125
maanjaar не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні на роботі наткнулась на всім відоме тут прізвище))) дістала вона і бухгалтерів в нашій компанії)

Працюю в великій компанії, біля 8000 працівників. Донедавна всі виконавчі листи оформлювались в центральному офісі головними бухгалтерами. Їх було не багато: аліменти, комунальні, банки. Сьогодні "на місця" прийшла інфо, що у зв'язку зі начним збільшенням виконавчих листів, тепер відрахування оформлятимуть "на місцях" відповідно до того, у якому відділенні працює працівник, на якого надійшов лист. Разом з тим прийшла інструкція по їх оформленню і зразки листів у виконавчу службу і приватним виконавцям. Як думаєте, на яке прізвище були зразки листів??? Правильно, все на пані Д))) увійде в історію компанії, в посібники по роботі з ВЛ? оце завалила роботою, с... ))) радує одне, що якщо прийде на мене, оформлятиму тепер сама на себе і знатиму тільки я і директор???

Не совсем, подаю инфо на бухгалтеров
Возможно вы в в курсе таких тонкостей ? ,Если на человека пришло несколько ИЛ ( по разным МФО ) бухгалтерия будет выщитывать 40 или все таки 20 процентов ,от заработной платы ?

Возможно вы в в курсе таких тонкостей ? ,Если на человека пришло несколько ИЛ ( по разным МФО ) бухгалтерия будет выщитывать 40 или все таки 20 процентов ,от заработной платы ?
Якщо не помиляюсь, 20% по кожному листу з кожної виплати (тобто, аванс, зп, лікарняні), але не більше половини зп. Можу помилятись, бо ще не стикалась.
Завтра почитаю, самій цікаво

Якщо не помиляюсь, 20% по кожному листу з кожної виплати (тобто, аванс, зп, лікарняні), але не більше половини зп. Можу помилятись, бо ще не стикалась.

Завтра почитаю, самій цікаво
Почитайте,бо в нас на форумі тут вічні спори з цього приводу.
В мене,наприклад,20% відрахувань робили лише із зарплати.Аванс,лікарняні і відпускні не чіпали взагалі.

Почитайте,бо в нас на форумі тут вічні спори з цього приводу.
В мене,наприклад,20% відрахувань робили лише із зарплати.Аванс,лікарняні і відпускні не чіпали взагалі.
У однієї працівниці вираховуєм за комунальні, то з абсолютно усіх виплат, навіть, премії. Але то один виконавчий лист. Як по кільком - завтра дізнаюсь

Свиношкевич вкрай окуела... Бесит. На мангал её... :diablo:
XVa.gif

У однієї працівниці вираховуєм за комунальні, то з абсолютно усіх виплат, навіть, премії. Але то один виконавчий лист. Як по кільком - завтра дізнаюсь
Ты уж постарайся дизнаться.Народ волнуется

не, ну коммунальные это святое) как мне бухгалтер объяснила , если будет исполнительный лист с решением суда через ДВС - будем исправно отсчитывать сколько там у тебя выходит 210 гривень ежемесячно, один день посидишь без пива не умрёшь, но вроде как если все решения будут согласно закона и так что придраться не к чему то могут до 50% назначить если 20% сильно маленькая сумма, то есть 500 с копейками и два дня без пива)
точно так же у нас есть ребята которые платят алименты, там может быть разный процент в зависимости от решения суда. Из всего думаю что если всё по закону - пол зарплаты при определённых обстоятельствах высчитывать могут, там где премии и все доплаты идут через бухгалтерию тоже скорее всего будут, просто это вероятно только гос предприятий касается, у частников такого ни у кого не слышал

Останнє редагування:
Назад
Угорі