Банкрутство після отримання рішення суду

• Автор теми Автор теми Lord13
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 424

Lord13

Форумчанин
Дописи
10
Реакції
2
Бали
128
Lord13 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У мене така ситуація:
  • Загальна заборгованість з відсотками: 869 000 грн
  • За рішенням суду по таліон: стягнути 84 000 грн (тіло кредиту - 20 300 грн). Буду подавати апеляційну скаргу.
  • Через судові справи мене звільнили з роботи, на даний момент без роботи.
Питання: чи є сенс подаватися на банкрутство фізичної особи, щоб списати борги , зупинити нарахування відсотків та уникнути подальшого тиску від банку і виконавчої служби?

Цікаво почути поради тих, хто мав подібний досвід або знайомий із процедурою.

Дякую за будь-які поради!

У мене така ситуація:
  • За рішенням суду по таліон: стягнути 84 000 грн (тіло кредиту - 20 300 грн). Буду подавати апеляційну скаргу.
Питання: чи є сенс подаватися на банкрутство фізичної особи, щоб списати борги , зупинити нарахування відсотків та уникнути подальшого тиску від банку і виконавчої служби?

Доброго ранку. А де це ви працювали і на підставі чого вас звільнили?

У мене така ситуація:

Сенс є, однак, борги не спишуться усі, майте на увазі ☝️

Кредитори можуть заявитися (банки 💯) у процедуру та висунути свої вимоги (тіло+їх накрутка). І виходячи з суми, Вам зроблять план реструктуризації на 5 років чи менше. Це якщо загально говорити. Зменшать Ваше фінансове навантаження.

ВП зупиняється, але рахунки залишаться заблоковані. Тиск від кредиторів також буде. Їм закону немає 🙄

За більш компетентною порадою зверніться до спеціаліста по банкрутству все ж Strom

Сенс є, однак, борги не спишуться усі, майте на увазі ☝️

Кредитори можуть заявитися (банки 💯) у процедуру та висунути свої вимоги (тіло+їх накрутка). І виходячи з суми, Вам зроблять план реструктуризації на 5 років чи менше. Це якщо загально говорити. Зменшать Ваше фінансове навантаження.

ВП зупиняється, але рахунки залишаться заблоковані. Тиск від кредиторів також буде. Їм закону немає 🙄

За більш компетентною порадою зверніться до спеціаліста по банкрутству все ж Strom
за банки я не переймаюсь, а ось мфо обнагліли. Тіло у мене 394 тис.грн, все інше відсотки.

Підстава звільнення- я не маю працювати у відділі з сумнівною репутацією ( у травні був перший суд, у травні я звільнилася за угодою сторін)

за банки я не переймаюсь, а ось мфо обнагліли. Тіло у мене 394 тис.грн, все інше відсотки.
Наскільки я знаю, то і МФО наразі почали у процедуру ходити. Вже навчилися. Кому як щастить. Але якщо це єдиний вихід для Вас, то пробуйте. Ціна на банкрутство від 80 тис. 👍

Підстава звільнення- я не маю працювати у відділі з сумнівною репутацією ( у травні був перший суд, у травні я звільнилася за угодою сторін)
Ну тут ви самі згодилися...

Можливо були створені такі умови, що від тієї пропозиції не було можливості відмовитися... або така м'яка вдача в людини.
МОжливо й так, але зараз якщо якись булінг то одразу у відділ кадрів і все пройде. Крайній випадок в суд.

МОжливо й так, але зараз якщо якись булінг то одразу у відділ кадрів і все пройде. Крайній випадок в суд.
Погоджуюсь. Але в приватних структурах, банківських установах це не працює. Можливо це працівник який "працює з коштами" (касир, банк.оператор і т.д) такі випадки не поодинокі.

Назад
Угорі