Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Який банк?Добрый день! Имеет ли право банк требовать полного погашения задолженности во время военного положения (кредитная карта)!? Дали месяц на закрытие долга! Заранее спасибо.
Законних прав жодних.Добрый день! Имеет ли право банк требовать полного погашения задолженности во время военного положения (кредитная карта)!? Дали месяц на закрытие долга! Заранее спасибо.
Дякую за відповідь! Все розумію! Юристи щось скажуть на цей випадок!? На щоЗаконних прав жодних.
Проте це нікого не спиняє.
Вони і в суд можуть подать. Кому війна...Дякую за відповідь! Все розумію! Юристи щось скажуть на цей випадок!? На що
зсилатись при розмові!?)
Якщо вже повністю заглиблюватись в питання дострокового повернення кредиту по Монобанку, то тоді виникає наступне:Дякую за відповідь! Все розумію! Юристи щось скажуть на цей випадок!? На що
зсилатись при розмові!?)
Дякую)!і під час воєнного стану мають право?Якщо вже повністю заглиблюватись в питання дострокового повернення кредиту по Монобанку, то тоді виникає наступне:
в Умовах та правилах обслуговування в АТ"Універсал Банк" є пункт 5.21, який встановлює: "Банк має право вимагати дострокового виконання Боргових зобов'язань в цілому або в певній Банком частці у разі невиконання Клієнтом зобов'язань за Договором. Клієнт зобов’язаний виконати вимогу Банку протягом 2 (двох) календарних днів з дня одержання повідомлення/вимоги Банку про виконання у новий термін/строк основного зобов`язання (всіх грошових зобов`язань) Клієнта за Договором (якщо інше не передбачено Договором). Повідомлення/вимогу, Банк направляє Клієнту у мобільний додаток".
Прям аж бігом, це зрозуміло)! Домовлятись про реструктуризацію, чи що?як би там не було, особисто я не бачу прямої залежності між "банк має право вимагати" і "клієнт зобов'язаний виконати вимогу банку прям аж бігом"
Верховною Радою України було ухвалено Закон України № 2120-IX “Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану”. Новий закон змінює низку правил роботи банків та небанківських фінансових установ, зокрема тих, що надають послуги з кредитування.Дякую)!і під час воєнного стану мають право?
І як мені бути!? Підкажіть, будь ласка?!
на миллион процентов надо быть уверенными в таком случае, что не будет просрочек по реструктуризацииДомовлятись про реструктуризацію, чи що?
У Вас был такой опыт судя по отзыву?А рестукторизация у них еще такое себе дело(( - внесите 30 тис сначала, а потом они разбивают сумму
Как по мне -я поняла что моно это самый извините *ублюдс...банк* это чуть ли не единственный банк который в военное положение подает в суд , повысил комиссии и прочее-гореть бы ему в аду
Не наговаривайте. Отличный банк.А рестукторизация у них еще такое себе дело(( - внесите 30 тис сначала, а потом они разбивают сумму
Как по мне -я поняла что моно это самый извините *ублюдс...банк* это чуть ли не единственный банк который в военное положение подает в суд , повысил комиссии и прочее-гореть бы ему в аду

Добрий день,підкажіть як у вас справи. Така сама ситуація. Буду дуже вдячна за відповідь.Добрый день! Имеет ли право банк требовать полного погашения задолженности во время военного положения (кредитная карта)!? Дали месяц на закрытие долга! Заранее спасибо.
Добрий день)! Остання розмова з моно була в кінці грудня 2022 (( в мене поки тиша з ними. Не дійшла до них, ідея банк всі соки вижимає...((в моноприложение не заходила, мабуть щось пишуть?!))поки така ситуація.Добрий день,підкажіть як у вас справи. Така сама ситуація. Буду дуже вдячна за відповідь.