Банк Михайловский и Фагор,кому платить?

• Автор теми Автор теми Natashalex
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 1K

Natashalex

Читач
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
Natashalex не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Муж использовал карту в банке Михайловский.Платили регулярно и справно.Потом они объявили, что банкроты,счета были закрыты,потом открыты,потом менялись.В итоге мы ещё два месяца оплатили,а потом не знали куда платить.Через время начал звонить Фагор,что мы им должны и паралельно Михалыч с тем же требованием.Сейчас Михалычь молчит,а Фагор говорит,что мы можем оплатить тело и они закроют кредит.Договора с Фагором у нас нет,но они выслали нам бумаги,с движением по счету Михалыча с "вроде бы" мокрыми печатями.

Муж использовал карту в банке Михайловский.Платили регулярно и справно.Потом они объявили, что банкроты,счета были закрыты,потом открыты,потом менялись.В итоге мы ещё два месяца оплатили,а потом не знали куда платить.Через время начал звонить Фагор,что мы им должны и паралельно Михалыч с тем же требованием.Сейчас Михалычь молчит,а Фагор говорит,что мы можем оплатить тело и они закроют кредит.Договора с Фагором у нас нет,но они выслали нам бумаги,с движением по счету Михалыча с "вроде бы" мокрыми печатями.
Так з мокрими, чи наче з мокрими?
І що в тих бумагах? Тільки Ваші проплати на користь Михайлівського?

Так з мокрими, чи наче з мокрими?
І що в тих бумагах? Тільки Ваші проплати на користь Михайлівського?
В тих документах:1. договір чоловіка з Михайлівський,2.рух по рахунку, 3.рішення суду між зверненням фінансової компанії Плеяда і банком Михайлівський, 4.копія документу про відступлення прав вимоги за нашим кредитним договором.Можу надіслати фото.
В тих документах:1. договір чоловіка з Михайлівський,2.рух по рахунку, 3.рішення суду між зверненням фінансової компанії Плеяда і банком Михайлівський, 4.копія документу про відступлення прав вимоги за нашим кредитним договором.Можу надіслати фото.
Всі вислані нам копії затвердженні печаткою Фагор.Але нового договору,щоб можна було заключити з ними і оплатити борг документально надіслані не були.

зі мною довго вела перемовини якась анастасія дуже чемно. я категорично не визнавав боргу перед фагором.
навіть документи попрохав прислати
прислали копію мого договору з михою, та договори факторингу миха-плеяда ,плеяда-фагор, і нараховані проценти
я послав на три букви в СУД!
ох і лютувала! Настя. після того ще подзвонює бот та смс іноді приходять з порадою не створювати проблем близьким і сплатив борг.
платить вже нікому не буду.
мені лихварі не пробачили б і копійки
то чому я не можу скористатися своїм законним правом не платити?
накуплять городяни безнадійних боргів як дурень фантиків і роблять собі бізнес

Тоже самое, была карта, с 8 насчитали около 30 тысяч. Интересно, к ним можно использовать срок исковой давности? У меня с момента последнего платежа прошло 3.9 года.

Тоже самое, была карта, с 8 насчитали около 30 тысяч. Интересно, к ним можно использовать срок исковой давности? У меня с момента последнего платежа прошло 3.9 года.
[/QUOTА вам Фагор высылал документы?
Вам Фагор высылал домены?
Евгения,а Вы обращались к юристу за консультацией?

Останнє редагування:
Назад
Угорі