Банк кредит дніпро

• Автор теми Автор теми Vika79
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 1K
  • Теґи Теґи
    смс

Vika79

Форумчанин
Дописи
230
Реакції
156
Бали
5125
Vika79 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У меня просрочка с марта,пла іж 1800 на 2 роки, плачу по 600 гривень, договорится не получается. На першу заяву відмова, в телефонній розмові другу заяву можете не писати ми її розглядати не будем. Прошу розбити кредитний договір на більший строк і щоб платіж був по 600 грив. Сьогодні прислали. Позвонила їм, у вас є рішення суду, ми подавати ге будемо, продамо колекторам. Хочете самі подавайте.Вашу заяву ніхто не буде розглятати

Вкладення

• IMG_20190624_164425.webp
    IMG_20190624_164425.webp
    24.4 Кб · Перегляди: 67
Добрый день! А сколько у вас долг в данном банке? Просто у меня тоже там кредит есть беззалоговый на потреб нужды брал 150к

Добрый день! А сколько у вас долг в данном банке? Просто у меня тоже там кредит есть беззалоговый на потреб нужды брал 150к
У меня на 18000 просрочка с марта, плачу сейчас 30 % от своего дохода т.е. меньше ежемес. Пытаюсь договориться не получается.

У меня на 18000 просрочка с марта, плачу сейчас 30 % от своего дохода т.е. меньше ежемес. Пытаюсь договориться не получается.
30% от суммы обязательного ежемесячного платежа? Только тело покрываете а % нет?

30% от суммы обязательного ежемесячного платежа? Только тело покрываете а % нет?
Должна платить в месяц 1800, плачу 700 гр (30%от своего дохода), а они требуют все, писала два заявления (одно до выхода на просрочу, отказ, второе отправила в этом месяце почтой с просьбой разбить на больший срок) жду ответа.

Должна платить в месяц 1800, плачу 700 гр (30%от своего дохода), а они требуют все, писала два заявления (одно до выхода на просрочу, отказ, второе отправила в этом месяце почтой с просьбой разбить на больший срок) жду ответа.
а в чем смысл платить 700 грн? тупо комиссию гасите? или мин платеж или ничего, так как в данной ситуации вы все равно в просрочке

а в чем смысл платить 700 грн? тупо комиссию гасите? или мин платеж или ничего, так как в данной ситуации вы все равно в просрочке
Это Вы сами себе нарисовали эти 700грн я так понимаю?
Согласен!

Також маю у них карту на 17к + кредит на 85к... Плачу' по можливості... Сьогодні дзвонив робот типу з досудового відділу й щось там казав про приїзд гостей на роботу й додому... Казали про сплату боргу протягом 48годин(борг той що прострочений)... А у мене платити нічим бо вчора мене(в примусовому порядку) виселили з квартири, яку незаконно переоформили й продали... Я навіть речі свої забрати неможу...
Невже ніхто не мав справу з даним банком?
На днях спілкувався з представником КредитДніпро по телефону. Пояснив ситуацію, пояснив причини по яким неможу вносити щомісячний платіж... Представник сказав що потрібно на відділенні написати заяву з вказанням причини та додати наявні документи для підтвердження. А там вже після розгляду, зі мною зв'яжуться по контактним даним які я залишу(ел.пошта, телефон тощо)
Post automatically merged:

Screenshot_20190803_164608_coocent.app.photo.editor.effect.webp

Ось таке мені вчора прислав банк... Підкажіть, чи можна з ними всеж домовитись? Чи ліпше чекати поки вони в суд продадуть?
Post automatically merged:

Невже ніхто не зіштовхувався з таким?

Останнє редагування:
Я веду с ними борьбу. На контакт не идут. Через 3 месяца будут жестко щимить.

Назад
Угорі