Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не вздумайте фінансувати їхПоставили автодозвон сьогодні на мене і маму,хто їх закрив за тіло ,як домовлялися?
Чекайте пропозицій пізніше.Вони з часом пропонують сплатити лиш тіло.Поставили автодозвон сьогодні на мене і маму,хто їх закрив за тіло ,як домовлялися?
Мразі
Тепер ні копійки їм
Чи ви після автододзвону щещось платити хочете?
Не вздумайте фінансувати їх
А почему вы у Арго, а не у Быстрозайма, этой компании нет в реестре пишите в НБУ.Поставили автодозвон сьогодні на мене і маму,хто їх закрив за тіло ,як домовлялися?
А хіба бистрозайм продають чи передають на прозвін?Поставили автодозвон сьогодні на мене і маму,хто їх закрив за тіло ,як домовлялися?
Нюу побарабану)А почему вы у Арго, а не у Быстрозайма, этой компании нет в реестре пишите в НБУ.
Як то кожну хвилину)Написала скаргу до нбу,відправила всі скрини ,телефонують майже кожну хвилину,бистрозайм передає якомусь Арго,НБУ сказали що вони немають ліцензії
А вы писали на Быстрозайм?Написала скаргу до нбу,відправила всі скрини ,телефонують майже кожну хвилину,бистрозайм передає якомусь Арго,НБУ сказали що вони немають ліцензії
Ну правильно.Написала скаргу до нбу,відправила всі скрини ,телефонують майже кожну хвилину,бистрозайм передає якомусь Арго,НБУ сказали що вони немають ліцензії
Подозреваю шо для них и не будетА хіба бистрозайм продають чи передають на прозвін?
Ніяк не домовлялися.Після 2-х років прострочення просили тіло,але дєнєг нєту?![]()
Нужно писать на БыстрозаймА вы писали на Быстрозайм?
А вы писали на Быстрозайм?
Так дзвінків море,0372,0532,044298,0522Нюу побарабану)
Як то кожну хвилину)
Це це по 2000 дзвінків на день?)
Написала ,відповіді нульА вы писали на Быстрозайм?
044298 це на кешбері схоже)
Хоча може буть хто хош
044298 це на кешбері схоже)
Хоча може буть хто хош
Писала на електронну пошту бистрозайм,відповіді нульНу правильно.
Если договариваться то только с Быстрозаймом.
Остальных всех в блок.
Маме смените симку.Морально ей будет легче.
Рано.Сами предложат.Писала на електронну пошту бистрозайм,відповіді нуль
Факторята полюбляють з усіх куточків України дзвонити?Написала ,відповіді нуль