Автододзвон після півроку просрочки

• Автор теми Автор теми Rabbit
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 2K

Rabbit

Форумчанин
Дописи
109
Реакції
31
Бали
343
Rabbit не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Може хтось зустрічався з таким.
Уже близько 7 місяців просрочки, сьогодні почався автододзвон. Дзвінки щохвилини переважно з номерів 050416.... 050325....і схожі...)
Скільки часу може таке тривати? Телефон тупо гарячий

Уже близько 7 місяців просрочки, сьогодні почався автододзвон. Дзвінки щохвилини переважно з номерів 050416.... 050325....і схожі...)
кидать звонилок в чс не пробовали?

это прожка такая?
а то у меня со стандартного чс номера 048 058 все равно прорываются
неубиваемые)
Не... встроенная функция в телефоне..не пропускает звонки,если нет в контактах

На период карантина решили просто выбить из людей хоть что-то, вот и названивают всем подряд)

Странно, что не продали, они шустрые обычно, месяца три просрочки - и чао

Скачайте с плеймаркета, блокировка звонков от разроботчика Lee ни один номер не пропускает!

Или антиспам...тож классная штука))
Truecaller блокування дзвінків з номерів яких немає в телефонній книзі.... Допомогло бо хоч не дзвонить, але телефоном користуватися неможливо.... Усі програми перебиваються сповіщення про блокування.... І так щохвилини

Останнє редагування:
Trucoller блокування дзвінків з номерів яких немає в телефонній книзі.... Допомогло бо хоч не дзвонить, але телефоном користуватися неможливо.... Усі програми перебиваються сповіщення про блокування.... І так щохвилини
У меня антиспам...тишина полная)) тур и ген...чисто с любопытства)) вечером смотрю кто звонил))

Пфффф...у меня около полтора года и тоже час от часу не легче

Менять номер не пробовали? Не понимаю я вас, люди..
У мене цей номер уже 10 років... Він тупо усюди де можна.... Жаль, тай до цього в принципі не було нічого критичного
У мене цей номер уже 10 років... Він тупо усюди де можна.... Жаль, тай до цього в принципі не було нічого критичного
Тай в принципі я для того і питаю, бо якщо автододзвон триватиме тиждень... То ок, хай буде... Бо коли 5-7 дзвінків на день це норм..... Але ж коли 600....
Пфффф...у меня около полтора года и тоже час от часу не легче
Справді за півтори року не заспокоюються??? А на атодозвон вас часто ставили
было бы желание..)
Хах.. Зараз дивлюся, ви праві з тих уже близько 600 дзвінків.... По 3-7 з одного номера.... Є сенс кидати в чс..)

Останнє редагування:
В мене з 29 січня по них взагалі тишина. Не дзонять, не пишуть. Прострочка десь півроку може трохи більше. Мабуть продали, треба ждати коли новий кредитор дасть про себе знати

Дзвонив сьогодні робот з Укрпозики, казав, що оцінює мої дії з прострочкою як шахрайські і запропонував терміново погасити позику:) ну я тільки спобував вставити одне речення і сказати, що шахрайство це 190 стаття КК, але трубку кинули...ну ок:ahaha: не хочете говорити, то не будемо:)

Дзвонив сьогодні робот з Укрпозики, казав, що оцінює мої дії з прострочкою як шахрайські і запропонував терміново погасити позику:) ну я тільки спобував вставити одне речення і сказати, що шахрайство це 190 стаття КК, але трубку кинули...ну ок:ahaha: не хочете говорити, то не будемо:)
Вы хотели с роботом поговорить?:help:

Назад
Угорі