Авентус подали до суду

• Автор теми Автор теми AlexeyChernishou
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 650

AlexeyChernishou

Форумчанин
Дописи
14
Реакції
8
Бали
128
AlexeyChernishou не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю. Нещодавно в дії з'явилась ухвала про призначення судового засідання. Авентус подали до суду, хоча й незрозуміло на яку суму, бо відкритих МФО було декілька і хто кому продав незрозуміло. Зараз така ситуація, що ані з'явитись до суду на вказану в ухвалі дату, ані виплачувати немає змоги. Хто через подібне проходив, що далі? Цікаво що назвонювали найбільше АФК за нещасні 6К, а Авентуси вирішили по тихому пожати в суд. Сам суд трохи більше ніж через місяць і оскільки з'явитись мені ніяк і платити/наймати адвоката теж ніяк, то справа завідомо програна. З одного боку, якщо накладуть виконавче й поблокують рахунки не страшно, там пусто і майна на мене не записано. З іншого боку немає бажання аби докучали родичам, хоча наче не повинні, суд на мене, а не на родичів. Та й є знайомий в якого по такій єе причині висить виконавче, але йому так і не блокували рахунчи чи ще щось, просто висить як наче для галочки. В цілому, буду радий як хтось поділиться досвідом схожим до моєї ситуації.

Вітаю. Нещодавно в дії з'явилась ухвала про призначення судового засідання. Авентус подали до суду, хоча й незрозуміло на яку суму, бо відкритих МФО було декілька і хто кому продав незрозуміло. Зараз така ситуація, що ані з'явитись до суду на вказану в ухвалі дату, ані виплачувати немає змоги. Хто через подібне проходив, що далі? Цікаво що назвонювали найбільше АФК за нещасні 6К, а Авентуси вирішили по тихому пожати в суд. Сам суд трохи більше ніж через місяць і оскільки з'явитись мені ніяк і платити/наймати адвоката теж ніяк, то справа завідомо програна. З одного боку, якщо накладуть виконавче й поблокують рахунки не страшно, там пусто і майна на мене не записано. З іншого боку немає бажання аби докучали родичам, хоча наче не повинні, суд на мене, а не на родичів. Та й є знайомий в якого по такій єе причині висить виконавче, але йому так і не блокували рахунчи чи ще щось, просто висить як наче для галочки. В цілому, буду радий як хтось поділиться досвідом схожим до моєї ситуації.
Вітаю. Якщо у вас нема майна та вас не лякає блокування рахунків, то все у вас гаразд :cool:
Можете разблокувати картку на 16000, вже після відкриття ВП.
За Авентус не знаю, але зазвичай після суду кредитор не турбує, бо це вже справа виконавця.
Що стосується суми по виконавчому провадженню, то на неї не нараховують пені, тому цю суму ви можете сплачивати скільки завгодно.
На суд можна не ходити, якщо ви не адвокат. Бо лише за те що ви прийшли, борг не спишуть. Потрібні відзив проти позову кредитору.

але йому так і не блокували рахунчи чи ще щось, просто висить як наче для галочки.
Не дуже на це розраховуйте, схоже, це поодинокий випадок

Останнє редагування:
зазвичай після суду кредитор
Це мене радує, бо родичів трошки вже задовбали скандальні дзвінки від АФК, хоча останні два тижні якось дивно. Раніше родичам телефонували по двічі-тричі на день з номерів типу 063/093 і тд, а два тижні вже максимум один дзвінок з номерів типу 097000хххх і то не кожного дня. І електронних листів немає давно вже. Якщо АФК теж подадуть до суду й перестануть назвонювани то добре. Мене трохи бентежить аби листи не слали, один лист хтось вже слав, але забрати було нікому то що було в листі біс знає. Аби не було листів від виконавчої чи суду, щоби не бентежити родичів. Може виконавча/суд такого й не робить, не можу знати точно.

Якщо будуть то забрати їх нікому, можна на це забити? Чи вони будуть як рекомендовані, тобто на вручення отримувачу і окрім мене не дадуть ті листи якщо будуть?

Що ж. Судове засідання пройшло, в системі електронного суду призначили слухання через місяць, підозрюю через те, що на засідання не прийшов не тільки я, а й представник позивача. Ну то все не дуже цікаво. Що цікаво, в кабінеті електронного суду в тій же справі надійшов лист від ТЦК з категорією "Повідомлення" й коротким описом "Щодо проходження військової служби". Оце вже цікаво, чи то ТЦК вже щось хочуть від мене (хоча й не дивно) чи то авентусам щось треба від ТЦК стосовно мене. В когось було щось схоже, чи може є думки з цього приводу?

Стосовно інших (АФК, Технофінанс і тп.). То пару раз писали в ТГ, одні про пропозиції, інші погрожували судом, то я тільки передоглядом (щоб в них не було помітки про прочитанея) глянув і видалив без відповіді, бо платити всеодно нічим. Що дивно, дзвінків родичам не було вже більше місяця. Може вони слідкують за судом з авентусами, а може через купу матюків від родичів колекторам.

кредити ніяк не пов'язані з тцк
Я теж так думаю, але факт у тому, що отака шука нещодавно з'явилась у розділі моєї справи з авентусами. Такщо я хз чого воно там, але воно є.

Вкладення

• Screenshot_20250918-003158.webp
    Screenshot_20250918-003158.webp
    54.5 Кб · Перегляди: 66
до чого тут авентуси?
Скоріше навпаки, до чого тут ТЦК, адже той лист від ТЦК знаходиться разом з документами по справі з авентусами в системі суду.

Або авентуси робили запит в ТЦК чи я служу (бо наче війсьовослужбовців неможна колихати за кредит, ну щось схоже колись читав).

Або вже ТЦК подали, але якийсь error в системі закинув їх лист в справу по кредиту.

Ну і звісно третій варіант, привиди бешкетують :D

Ну то смішки смішками, але якось воно дивно й незрозуміло що той лист робить в кредитній справі. Може пізніше ще якісь доки підтягнуться та стане ясно, що там в них робиться.

Назад
Угорі