Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
як я зрозумів, то у всіх по різному, у мене поки не дзвонять. 3+ тижні пройшлоДоброго дня!
Чи звонять зараз контактним особам? В договорі прописана одна особа, чи можуть піти далі і витянути близьких? Якщо так то починаючи з якого дня?
Если захотят, то найдут и будут звонить. У меня Зе кредит звонил только мне. А это я так понял новые конторы от него.ДПідскажіть, турбує болюче питання, ці МФО телефонують за місцем роботи? Телефон не вказував, але ж нагуглити - це не є проблема….
Тут рандом чистий, це правдаЕсли захотят, то найдут и будут звонить. У меня Зе кредит звонил только мне. А это я так понял новые конторы от него.
Моя порада-сказати на роботі,кому вважаєте за потрібне,що є проблеми з кредиторами, ви їх вирішуєте, але потрібен час,що можуть бути дзвінки ,хоч ви і не вказували номер робочий. Я на початку прострочок так зробила,хоча важко було прийняти таке рішення. Почитала форум, і таки наважилась , і не шкодую. З квітня в прострочках, може і дзвонили на роботу, ніхто мені про це не говорив. Але не тіпає від кожного телефонного дзвінка,спокійно собі працюю. Рідних попередила,а думка посторонніх мене не дуже цікавить,знаю,що колектори обдзвонили на початку прострочок майже все село.Підскажіть, турбує болюче питання, ці МФО телефонують за місцем роботи? Телефон не вказував, але ж нагуглити - це не є проблема….
Норм варианту мене вже 100 днів заборгованості і ось сьогодні запропонували акцію - погасити за тіло. Нікому не телефонували але передали до ФТ колект
Я вже тоже в очікувані що будуть дзвонити всім в селіМоя порада-сказати на роботі,кому вважаєте за потрібне,що є проблеми з кредиторами, ви їх вирішуєте, але потрібен час,що можуть бути дзвінки ,хоч ви і не вказували номер робочий. Я на початку прострочок так зробила,хоча важко було прийняти таке рішення. Почитала форум, і таки наважилась , і не шкодую. З квітня в прострочках, може і дзвонили на роботу, ніхто мені про це не говорив. Але не тіпає від кожного телефонного дзвінка,спокійно собі працюю. Рідних попередила,а думка посторонніх мене не дуже цікавить,знаю,що колектори обдзвонили на початку прострочок майже все село.
в мене ще до такого смс обзвонили всіх, не звертайте увагиЯ вже тоже в очікувані що будуть дзвонити всім в селі
Щей сьогодні від них смс що будуть подавати в УБКІ для того щоб отримати номери контактних осіб
Важко незвиртати уваги оскільки в селі всі всіх знають , а ще в мене діти один ходить в школу інший в садок , я вже навіть незнаю як на мене будуть реагувати якщо все село обдзвонятьв мене ще до такого смс обзвонили всіх, не звертайте уваги
Мені дзвонять постійно. Сьогодні взяла трубку, думала буде пропозиція. Ні, сказали, що не дають реструктуризацію. В мене тіло кредиту 6000, а виплатила пролонгаціями 14000. Сказав молодий чоловік, що це за користуванням їхніми коштами. Сказав, що буде обзвін. Я відповіла, що як будуть дзвонити, хай не забудуть сказати, скільки вже оплачено.в мене ще до такого смс обзвонили всіх, не звертайте уваги
ось чому не треба з ними говорити, не робіть собі нерви, якщо б хотіли обдзвонювати когось, то вас би не попереджалиМені дзвонять постійно. Сьогодні взяла трубку, думала буде пропозиція. Ні, сказали, що не дають реструктуризацію. В мене тіло кредиту 6000, а виплатила пролонгаціями 14000. Сказав молодий чоловік, що це за користуванням їхніми коштами. Сказав, що буде обзвін. Я відповіла, що як будуть дзвонити, хай не забудуть сказати, скільки вже оплачено.
Та я не можу ігнорити усі номера, Раптом щось с чоловіком трапиться, і він буде дозванюватись с чужого телефону. В мене стоїть багать антіспамів, но не всі підписані , як спам , чи коллекториось чому не треба з ними говорити, не робіть собі нерви, якщо б хотіли обдзвонювати когось, то вас би не попереджали
Що ж Ви робите ...віддати таки горошi..Мені дзвонять постійно. Сьогодні взяла трубку, думала буде пропозиція. Ні, сказали, що не дають реструктуризацію. В мене тіло кредиту 6000, а виплатила пролонгаціями 14000. Сказав молодий чоловік, що це за користуванням їхніми коштами. Сказав, що буде обзвін. Я відповіла, що як будуть дзвонити, хай не забудуть сказати, скільки вже оплачено.
Е український додаток Антиколектор,дуже добре відпрацьовуєТа я не можу ігнорити усі номера, Раптом щось с чоловіком трапиться, і він буде дозванюватись с чужого телефону. В мене стоїть багать антіспамів, но не всі підписані , як спам , чи коллектори
У меня стоит такое приложение, но они последнее время пропускают много номеров.Що ж Ви робите ...віддати таки горошi..
Е український додаток Антиколектор,дуже добре відпрацьовує