AvansCredit, Credisent i Finbar як зараз поводять себе

• Автор теми Автор теми Krunker
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 3K

Krunker

Форумчанин
Дописи
49
Реакції
1
Бали
283
Krunker не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня!
Чи звонять зараз контактним особам? В договорі прописана одна особа, чи можуть піти далі і витянути близьких? Якщо так то починаючи з якого дня?

Доброго дня!
Чи звонять зараз контактним особам? В договорі прописана одна особа, чи можуть піти далі і витянути близьких? Якщо так то починаючи з якого дня?
як я зрозумів, то у всіх по різному, у мене поки не дзвонять. 3+ тижні пройшло
хоча може й дзвонили другу, номер якого я вказував. але я йому пояснив, щоб одразу всіх посилав, або ставив антиспам, якщо будуть сильно задовбувати, бо в мене в декількох конторах зараз прострочки. то я навіть точно не знаю

Підскажіть, турбує болюче питання, ці МФО телефонують за місцем роботи? Телефон не вказував, але ж нагуглити - це не є проблема….

ДПідскажіть, турбує болюче питання, ці МФО телефонують за місцем роботи? Телефон не вказував, але ж нагуглити - це не є проблема….
Если захотят, то найдут и будут звонить. У меня Зе кредит звонил только мне. А это я так понял новые конторы от него.

Підскажіть, турбує болюче питання, ці МФО телефонують за місцем роботи? Телефон не вказував, але ж нагуглити - це не є проблема….
Моя порада-сказати на роботі,кому вважаєте за потрібне,що є проблеми з кредиторами, ви їх вирішуєте, але потрібен час,що можуть бути дзвінки ,хоч ви і не вказували номер робочий. Я на початку прострочок так зробила,хоча важко було прийняти таке рішення. Почитала форум, і таки наважилась , і не шкодую. З квітня в прострочках, може і дзвонили на роботу, ніхто мені про це не говорив. Але не тіпає від кожного телефонного дзвінка,спокійно собі працюю. Рідних попередила,а думка посторонніх мене не дуже цікавить,знаю,що колектори обдзвонили на початку прострочок майже все село.

у мене вже 100 днів заборгованості і ось сьогодні запропонували акцію - погасити за тіло. Нікому не телефонували але передали до ФТ колект

Моя порада-сказати на роботі,кому вважаєте за потрібне,що є проблеми з кредиторами, ви їх вирішуєте, але потрібен час,що можуть бути дзвінки ,хоч ви і не вказували номер робочий. Я на початку прострочок так зробила,хоча важко було прийняти таке рішення. Почитала форум, і таки наважилась , і не шкодую. З квітня в прострочках, може і дзвонили на роботу, ніхто мені про це не говорив. Але не тіпає від кожного телефонного дзвінка,спокійно собі працюю. Рідних попередила,а думка посторонніх мене не дуже цікавить,знаю,що колектори обдзвонили на початку прострочок майже все село.
Я вже тоже в очікувані що будуть дзвонити всім в селі
Щей сьогодні від них смс що будуть подавати в УБКІ для того щоб отримати номери контактних осіб

Я вже тоже в очікувані що будуть дзвонити всім в селі
Щей сьогодні від них смс що будуть подавати в УБКІ для того щоб отримати номери контактних осіб
в мене ще до такого смс обзвонили всіх, не звертайте уваги

Важко незвиртати уваги оскільки в селі всі всіх знають , а ще в мене діти один ходить в школу інший в садок , я вже навіть незнаю як на мене будуть реагувати якщо все село обдзвонять

Я дивилася, які номери в моєму договорі і дивно те, що я тих людей зовсім не знаю )))
Вони телефонують вам, надсилають смс, але вони спокійні.треба чекати тіло кредиту і все. Мені пропонували тіло через місяць просрочки.

Мені дзвонять постійно. Сьогодні взяла трубку, думала буде пропозиція. Ні, сказали, що не дають реструктуризацію. В мене тіло кредиту 6000, а виплатила пролонгаціями 14000. Сказав молодий чоловік, що це за користуванням їхніми коштами. Сказав, що буде обзвін. Я відповіла, що як будуть дзвонити, хай не забудуть сказати, скільки вже оплачено.

Мені дзвонять постійно. Сьогодні взяла трубку, думала буде пропозиція. Ні, сказали, що не дають реструктуризацію. В мене тіло кредиту 6000, а виплатила пролонгаціями 14000. Сказав молодий чоловік, що це за користуванням їхніми коштами. Сказав, що буде обзвін. Я відповіла, що як будуть дзвонити, хай не забудуть сказати, скільки вже оплачено.
ось чому не треба з ними говорити, не робіть собі нерви, якщо б хотіли обдзвонювати когось, то вас би не попереджали

ось чому не треба з ними говорити, не робіть собі нерви, якщо б хотіли обдзвонювати когось, то вас би не попереджали
Та я не можу ігнорити усі номера, Раптом щось с чоловіком трапиться, і він буде дозванюватись с чужого телефону. В мене стоїть багать антіспамів, но не всі підписані , як спам , чи коллектори

Що ж Ви робите ...віддати таки горошi..
Та я не можу ігнорити усі номера, Раптом щось с чоловіком трапиться, і він буде дозванюватись с чужого телефону. В мене стоїть багать антіспамів, но не всі підписані , як спам , чи коллектори
Е український додаток Антиколектор,дуже добре відпрацьовує

Що ж Ви робите ...віддати таки горошi..

Е український додаток Антиколектор,дуже добре відпрацьовує
У меня стоит такое приложение, но они последнее время пропускают много номеров.

Назад
Угорі