Avan$credit прострочка 1день

• Автор теми Автор теми Николек
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 1K

Николек

Форумчанин
Дописи
25
Реакції
8
Бали
128
Николек не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня !
Христос народився
А в мене в Аванс прострочка на 1 день тіло 1400 до сплати 2310
Підкажіть як вони ведуть зараз себе якщо ведуть взагалі?))

Вкладення

• Screenshot_20231225_203545_Chrome.webp
    Screenshot_20231225_203545_Chrome.webp
    47.3 Кб · Перегляди: 316
Доброго дня !
Христос народився

Ведут довольно лояльно , у меня было около 20 дней просрочки с 2000 тело , было насчитано на 3800 за 2800 они мне закрыли , сами смс прислали и написали в телеграмм и предложении . Переплатил конечно , но МФО .. лучше не влазить в них. Также не было звонков родственникам.

Доброго дня !
Христос народився

Славімо Христа.
Николек, ви хоч не збираєтесь по кожному дню протермінування в цій шаразі теми створювати?)

Доброго дня !
Христос народився

У мене 14 днів, поки тільки мені телефонують. Один раз поспілкувався, чемний хлопчина. Далі не знаю скільки дзвонили, бо я не реагую

Я просто хочу дізнатись шо ж буде далі)
Мав у них два місяці протермінучання, оточення не чіпали, та і мені не часто телефонували/писали, головне перші дні пережити далі вони спокійніші стають, ну а за 2 місяці запропонували мені закрити за тіло)

Тобто це мені тільки так повезло ?)

Вкладення

• IMG_2660.webp
    IMG_2660.webp
    57.5 Кб · Перегляди: 294
Не зовсім розумію чи реально почнеться прозвон відразу , бо я так розумію після цих повідомлень і починається саме цікаве :radist:
смс і прозвон - ніяк не пов'язані. Мені приходили смс від Аванс і Ко про "будемо дзвонити до третіх осіб" вже після того, як позвонили. Набирайтесь терпіння, ставте антиспам і чекайте пропозицій. Мені поки за три місяці нічого путнього не запропонували....

смс і прозвон - ніяк не пов'язані. Мені приходили смс від Аванс і Ко про "будемо дзвонити до третіх осіб" вже після того, як позвонили. Набирайтесь терпіння, ставте антиспам і чекайте пропозицій. Мені поки за три місяці нічого путнього не запропонували....
Дивно, я мав протермінування і у Аванс і банані і Зе по 3-6 місяців, жодного листа жодного дзвінка третім, по кінцевому запропонували всюди закрити за тіла. Може це вони зараз такі активні стали із продзвоном до 3 осіб, а весною 2023 взагалі лапочками були, я за них найменше переживав і вопше не парився))

Дивно, я мав протермінування і у Аванс і банані і Зе по 3-6 місяців, жодного листа жодного дзвінка третім, по кінцевому запропонували всюди закрити за тіла. Може це вони зараз такі активні стали із продзвоном до 3 осіб, а весною 2023 взагалі лапочками були, я за них найменше переживав і вопше не парився))
в кожного по різному, комусь наярують по 100 раз, а комусь - жодних дзвінків. Може бути тому, що я на початках прострочень ще з ними спілкувався....

в кожного по різному, комусь наярують по 100 раз, а комусь - жодних дзвінків. Може бути тому, що я на початках прострочень ще з ними спілкувався....
Ну але з кимось повезло, а з кимось менше)

Назад
Угорі