Николек
Форумчанин
- Дописи
- 25
- Реакції
- 8
- Бали
- 128
Николек не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ведут довольно лояльно , у меня было около 20 дней просрочки с 2000 тело , было насчитано на 3800 за 2800 они мне закрыли , сами смс прислали и написали в телеграмм и предложении . Переплатил конечно , но МФО .. лучше не влазить в них. Также не было звонков родственникам.Доброго дня !
Христос народився
А в мене в Аванс прострочка на 1 день тіло 1400 до сплати 2310
Підкажіть як вони ведуть зараз себе якщо ведуть взагалі?))
Славімо Христа.Доброго дня !
Христос народився
У мене 14 днів, поки тільки мені телефонують. Один раз поспілкувався, чемний хлопчина. Далі не знаю скільки дзвонили, бо я не реагуюДоброго дня !
Христос народився
Дзвінки,смс,листи... На більше ніхто з них не здатенЯ просто хочу дізнатись шо ж буде далі)
Мав у них два місяці протермінучання, оточення не чіпали, та і мені не часто телефонували/писали, головне перші дні пережити далі вони спокійніші стають, ну а за 2 місяці запропонували мені закрити за тіло)Я просто хочу дізнатись шо ж буде далі)
У мене теж схоже єТобто це мені тільки так повезло ?)
Не зовсім розумію чи реально почнеться прозвон відразу , бо я так розумію після цих повідомлень і починається саме цікавеУ мене теж схоже є

Мені дзвонили,і писали, блок працює.Не зовсім розумію чи реально почнеться прозвон відразу , бо я так розумію після цих повідомлень і починається саме цікаве![]()
смс і прозвон - ніяк не пов'язані. Мені приходили смс від Аванс і Ко про "будемо дзвонити до третіх осіб" вже після того, як позвонили. Набирайтесь терпіння, ставте антиспам і чекайте пропозицій. Мені поки за три місяці нічого путнього не запропонували....Не зовсім розумію чи реально почнеться прозвон відразу , бо я так розумію після цих повідомлень і починається саме цікаве![]()
Дивно, я мав протермінування і у Аванс і банані і Зе по 3-6 місяців, жодного листа жодного дзвінка третім, по кінцевому запропонували всюди закрити за тіла. Може це вони зараз такі активні стали із продзвоном до 3 осіб, а весною 2023 взагалі лапочками були, я за них найменше переживав і вопше не парився))смс і прозвон - ніяк не пов'язані. Мені приходили смс від Аванс і Ко про "будемо дзвонити до третіх осіб" вже після того, як позвонили. Набирайтесь терпіння, ставте антиспам і чекайте пропозицій. Мені поки за три місяці нічого путнього не запропонували....
в кожного по різному, комусь наярують по 100 раз, а комусь - жодних дзвінків. Може бути тому, що я на початках прострочень ще з ними спілкувався....Дивно, я мав протермінування і у Аванс і банані і Зе по 3-6 місяців, жодного листа жодного дзвінка третім, по кінцевому запропонували всюди закрити за тіла. Може це вони зараз такі активні стали із продзвоном до 3 осіб, а весною 2023 взагалі лапочками були, я за них найменше переживав і вопше не парився))
Ну але з кимось повезло, а з кимось менше)в кожного по різному, комусь наярують по 100 раз, а комусь - жодних дзвінків. Може бути тому, що я на початках прострочень ще з ними спілкувався....