Аргументы для снижение % и пени в Суде ( особенно для банков) и не только

• Автор теми Автор теми Ensi112
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ensi112

Are you metal?
✩ Premium ✩
Дописи
2123
Реакції
1639
Бали
698
Ensi112 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Судова влада України о не высчитывании пени и процентов жителям зона АТО

Кодекс України з процедур банкрутства кодекс о Банкротстве

Постанова Великої Палати Верховного Суду від 31 жовтня 2018 року
Постанова Великої Палати Верховного Суду від 31 жовтня 2018 року "На правовідносини, які виникають після ухвалення рішення про стягнення заборгованості, порука не поширюється"

Постанова Великої Палати Верховного Суду від 21.03.2018 щодо звільнення заявника від сплати судового збору на підставі ч. 3 ст. 22 Закону України «Про захист прав споживачів» судовый сбор " по защите прав потребителя"

Судова влада України исковая давность и термин действия договора

ВП ВС сформулювала правову позицію щодо особливостей визначення початку перебігу позовної давності та стягнення процентів за кредитним договором ВП ВС сформулювала правову позицію щодо особливостей визначення початку перебігу позовної давності та стягнення процентів за кредитним договором

Судова влада України о не высчитывании пени и процентов жителям зона АТО

Кодекс України з процедур банкрутства кодекс о Банкротстве

Постанова Великої Палати Верховного Суду від 31 жовтня 2018 року
Постанова Великої Палати Верховного Суду від 31 жовтня 2018 року "На правовідносини, які виникають після ухвалення рішення про стягнення заборгованості, порука не поширюється"

Постанова Великої Палати Верховного Суду від 21.03.2018 щодо звільнення заявника від сплати судового збору на підставі ч. 3 ст. 22 Закону України «Про захист прав споживачів» судовый сбор " по защите прав потребителя"

Судова влада України исковая давность и термин действия договора

ВП ВС сформулювала правову позицію щодо особливостей визначення початку перебігу позовної давності та стягнення процентів за кредитним договором ВП ВС сформулювала правову позицію щодо особливостей визначення початку перебігу позовної давності та стягнення процентів за кредитним договором

Я бы обратил внимание еще на один момент в Постанова Великої Палати Верховного Суду від 31 жовтня 2018 року :
Враховуючи викладене, Велика Палата Верховного Суду вважає, що право кредитодавця нараховувати передбачені договором проценти за користування кредитом, а також обумовлену в договорі неустойку припиняється після спливу визначеного цим договором строку кредитування чи у разі пред'явлення до позичальника вимоги згідно з частиною другою статті 1050 ЦК України.

Андрей Карта, так я его вроде внес

А не, не то ну спасибо, я его не нашел сегодня

Андрей Карта, так я его вроде внес

А не, не то ну спасибо, я его не нашел сегодня
Я сейчас с Приватом сражаюсь по этому пункту. У меня уже есть Решение суда и я выплачиваю по 20 % зп. А Приват считает как умолишенный))) Хотя сверх Решения еще 50 тыс!)))

Я сейчас с Приватом сражаюсь по этому пункту. У меня уже есть Решение суда и я выплачиваю по 20 % зп. А Приват считает как умолишенный))) Хотят сверх Решения еще 50 тыс!)))

ІПС ЛІГА:ЗАКОН - система пошуку, аналізу та моніторингу нормативно-правової бази. вот еще одно интересное решение суда конституционного. Суд должен принимать позицию более слабого участника процесса
ІПС ЛІГА:ЗАКОН - система пошуку, аналізу та моніторингу нормативно-правової бази. еще полезная вещь)

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі