Арест средств на платежной карте

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Admin

Реклама, гарант, питання по проекту
Адміністрація
Дописи
34492
Реакції
92877
Бали
11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пока тема чисто "поинтересоваться".
Если есть долг в каких-то МФО или банках, к примеру, был суд, суд назначил выплатить, то могут ли арестовать средства на платежной карте и если так, то это происходит когда? Как только передается в исполнительное производство или на более раннем этапе? Кто в курсе - прошу проконсультировать.

Наскільки я розумію і з того, що читала - такі кошти в першу чергу беруться до уваги виконавчою службою, однозначно будуть конфісковані в рахунок погашення боргу.
Как только передается в исполнительное производство или на более раннем этапе?
От ви як думаєте? Коли людині за кордон заборонять їхати: до суду чи після? Алгоритм звичайний: суд, де спочатку треба ДОВЕСТИ наявність боргу ->>виконавча служба->>опис і вилучення
Суд тільки задовольняє чи відхиляє позов. Спосіб і методи вибирає виконавча служба

Виконавча служба спочатку має зробити запити у банки щодо наявності у Вас таких рахунків, вони ж не можуть знати наперед де що у вас лежить чи стоїть.

Cosa_Nostra, да вот просто понять хочу, после суда сразу без передачи в исполнительную может банк заблокировать или нет. Может я просто неправильно вопрос сформулировал.

Admin, теоретично мають робити так, як я писала, але ви знаєте, почитавши на форумі, який всюди твориться безпредєл, особливо з тими банками то я би просто на вашому місці гроші поміняла на доляри і поскладала в трьохлітровий слоїк

Пока тема чисто "поинтересоваться".
Если есть долг в каких-то МФО или банках, к примеру, был суд, суд назначил выплатить, то могут ли арестовать средства на платежной карте и если так, то это происходит когда? Как только передается в исполнительное производство или на более раннем этапе? Кто в курсе - прошу проконсультировать.
Мне сказали в центре правовой помощи что блокируются все счета во всех банках до полной оплаты, но это не проверенная информация. Я сейчас сам размышляю над тем что бы все свои доходы перевести на жену.

Cosa_Nostra, да вот просто понять хочу, после суда сразу без передачи в исполнительную может банк заблокировать или нет. Может я просто неправильно вопрос сформулировал.
На сколько я понял то только через исполнительную

гроші поміняла на доляри і поскладала в трьохлітровий слоїк
В том то и проблема что денег (свободных) на счетах нет, но будут приходить, и их надо как то контролировать.

Михаил88, значить дійсно треба завчасно рахунки перевести на дружину.

І кажіть МФОшкм, що всі гроші забирає жінка :sarcastic:

В нас всі депутати так роблять, а ви чим гірші

Не знаю в тему или нет но у меня была со Рудница. Долг в привате суд и.п. устройства лась к на у на Аваль. Зарплату не получил, не могла снять. Узнала арест. Уволилась. Пошла неофициально. Вот так

Нет ни разу не видала такого.Могут от официального дохода и то процент какой то забирать

Admin, теоретично мають робити так, як я писала, але ви знаєте, почитавши на форумі, який всюди твориться безпредєл, особливо з тими банками то я би просто на вашому місці гроші поміняла на доляри і поскладала в трьохлітровий слоїк
І я вже так думаю))) Але, коли ситуація дійшла до того, що щ моіх карток постійно пробують щось списати, а чоловік з-за кордону висилає кошти, то ми просто вирішили оформити на "близьку людину" картку, якою по суті користуюсь я... Вони намахують, а ми не можемо!?! Моі ж рахунки получається неактивні ніяких надходжень і витрат!

интересно , а если открыт депозит , не в привате конечно . МФО могут узнать об этом ?
Я цим давно цікавлюсь! В любому випадку це як не як ризиковано!!! Теж думаю, як ще краще переграти цю ситуацію, так як за злиття інфи боюсь вже від всіх а не тільки Привату( Тому, якщо чесно як писала Cosa_Nostra краще в трьохлітровий слоік;) В нашому випадку безпечніше!!!

І я вже так думаю))) Але, коли ситуація дійшла до того, що щ моіх карток постійно пробують щось списати, а чоловік з-за кордону висилає кошти, то ми просто вирішили оформити на "близьку людину" картку, якою по суті користуюсь я... Вони намахують, а ми не можемо!?! Моі ж рахунки получається неактивні ніяких надходжень і витрат!
У меня тоже пытаются списывать деньги в ночное время, сволочи!

Мне приват заблокировал,кредитные средства,спросила сказал, что с УБКИ пришло что у меня просрочки,а они имеют право так сделать...

Мне приват заблокировал,кредитные средства,спросила сказал, что с УБКИ пришло что у меня просрочки,а они имеют право так сделать...
что значит заблокировал кредитные средства ? обнулил кредитный лимит вам?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі Унизу