Арешт сільськогосподарської землі

• Автор теми Автор теми Sashko1988
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 556

Sashko1988

Форумчанин
Дописи
64
Реакції
51
Бали
2590
Sashko1988 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Є виконавче провалдження приватним нотаріусом по споживчому кредиту. Приватний виконавець подав на арешт земельних ділянок.
Що в цьому випадку мені робити? Тепер земельна ділянка піде на продажу приватним виконавцем?

Є виконавче провалдження приватним нотаріусом по споживчому кредиту. Приватний виконавець подав на арешт земельних ділянок.
Що в цьому випадку мені робити? Тепер земельна ділянка піде на продажу приватним виконавцем?
Провадження по напису нотаріуса? Воно легко визнається в суді таким, що не підлягає виконанню
Арешт ще не значить продаж виконавцем, а от Ви точно не зможете ні продати, ні подарувати

Провадження по напису нотаріуса? Воно легко визнається в суді таким, що не підлягає виконанню
Арешт ще не значить продаж виконавцем, а от Ви точно не зможете ні продати, ні подарувати
По рішеню суду, а приватний виконавець видкрив виконавче впровадження

Дякую, а землю при такому вони не зможуть продати, тільки буде арешт на продажу і переоформлення... Я правильно поняв ?
Так. Поки виконавець буде отримувати хоч щось, імовірність більш кардинальних дій дуже мала

можливо і таке)))
звернулась до мене сьогодні одна людина....
правда, трохи запізно

продаж_пай.webp

Tarass, пізнувато. Може все ж не продадуть. В БТІ є проблеми з оцінкою землі... продавав 3 роки тому, то 2га оцінили за ціною в х3 від ринкової...

Хоча все ж неприємно.

Останнє редагування:
Назад
Угорі