Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
заблокував Нікончук Олександр Анатолійович, але він і постанову видав що виконавчий документ повернутий стягувачу, а рахункі не розблокував, знайшов його номер буду сьогодні звязуватисьмфоошник, зверніться в підтримку моно. Там скажуть що і хто заблокував.
Повернення ВД без виконання, не знімає арешти.заблокував Нікончук Олександр Анатолійович, але він і постанову видав що виконавчий документ повернутий стягувачу, а рахункі не розблокував, знайшов його номер буду сьогодні звязуватись
Так писали , в других похожих темах . Что не могут открывать впроввадження и арест во время войны . Те кто во время войны прострочил.Ariadna, так. На основі рішення суду.
По исполнительным надписям.Так писали , в других похожих темах . Что не могут открывать впроввадження и арест во время войны . Те кто во время войны прострочил.
А якщо арештів не було, та ВД повернено, можуть накласти арешт без нового ВП?Повернення ВД без виконання, не знімає арешти.
А все понял. Извините пожалуйста. За не грамотность в данном деле .По исполнительным надписям.
Вам же написали про суд.
Моно? Так. Від інших такого трешу не бачив.А якщо арештів не було, та ВД повернено, можуть накласти арешт без нового ВП?
Це навряд. Вони ж не бачать чи у вас немає інших рахунків.Може бути ,що вони самі встановили ліміт на 13400?
А як тоді гроші дозволили переказати? Просто я не знаю,там повинен бути мінус на ту суму,що провадження, чи не повинно його бути?Чьорті що відбувається з тим моно)Це навряд. Вони ж не бачать чи у вас немає інших рахунків.
І без відповідної вказівки від виконавця.
Чьорті що відбувається з тим моно)

Якеж нудне моє життя...А як тоді гроші дозволили переказати? Просто я не знаю,там повинен бути мінус на ту суму,що провадження, чи не повинно його бути?Чьорті що відбувається з тим моно)

Тю... я вчора теж переганяв через приватЯкеж нудне моє життя...Шоб мені повідомили, що рахунок заблоковано, і став експерементувати, закидуючи на нього гроші, та повертаючі
![]()
адреналін штука корисна ))Я теж маленький жирафчик... До мене вчора не дійшло, що якщо починається якась банківська ...ня, то треба забувати про закони, та обнуляти картку.Тю... я вчора теж переганяв через приватадреналін штука корисна ))
Правда в мене поки що замочків на карточкі не припістячили