Арешт рахунків виконавцем. Як розблокувати?

• Автор теми Автор теми мфоошник
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K

мфоошник

Форумчанин
Дописи
16
Реакції
7
Бали
3560
мфоошник не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
27,10,2021 Є постанова що виконавчий документ повернутий стягувачу, але рахунок у монобанку заблокований. В Дії пише шо ВП відкритих немаєю Що робити щоб зняли арешт?

мфоошник, зверніться в підтримку моно. Там скажуть що і хто заблокував.

мфоошник, зверніться в підтримку моно. Там скажуть що і хто заблокував.
заблокував Нікончук Олександр Анатолійович, але він і постанову видав що виконавчий документ повернутий стягувачу, а рахункі не розблокував, знайшов його номер буду сьогодні звязуватись

заблокував Нікончук Олександр Анатолійович, але він і постанову видав що виконавчий документ повернутий стягувачу, а рахункі не розблокував, знайшов його номер буду сьогодні звязуватись
Повернення ВД без виконання, не знімає арешти.

Щось не можу зрозуміти, вчора прийшло смс на моно, що рахунок заблоковано зверніться до виконавця стосовно 13400. На картці мінусу немає. Тільки що скинула на моно гроші і перекинула назад, все пройшло. Може бути ,що вони самі встановили ліміт на 13400?

Так писали , в других похожих темах . Что не могут открывать впроввадження и арест во время войны . Те кто во время войны прострочил.
По исполнительным надписям.
Вам же написали про суд.

Це навряд. Вони ж не бачать чи у вас немає інших рахунків.
І без відповідної вказівки від виконавця.
А як тоді гроші дозволили переказати? Просто я не знаю,там повинен бути мінус на ту суму,що провадження, чи не повинно його бути?Чьорті що відбувається з тим моно)

А як тоді гроші дозволили переказати? Просто я не знаю,там повинен бути мінус на ту суму,що провадження, чи не повинно його бути?Чьорті що відбувається з тим моно)
Якеж нудне моє життя... :rolleyes: Шоб мені повідомили, що рахунок заблоковано, і став експерементувати, закидуючи на нього гроші, та повертаючі:mosking:

Якеж нудне моє життя... :rolleyes: Шоб мені повідомили, що рахунок заблоковано, і став експерементувати, закидуючи на нього гроші, та повертаючі:mosking:
Тю... я вчора теж переганяв через приват :sarcastic: адреналін штука корисна ))
Правда в мене поки що замочків на карточкі не припістячили

Тю... я вчора теж переганяв через приват :sarcastic: адреналін штука корисна ))
Правда в мене поки що замочків на карточкі не припістячили
Я теж маленький жирафчик... До мене вчора не дійшло, що якщо починається якась банківська ...ня, то треба забувати про закони, та обнуляти картку.
Ходжу тут, щоки роздуваю... А у самого кровні, улюблені, найгарніші 2 косаря лежать на моно, в небезпеці!!!
Моїм косарикам загрожує арешт, а я тут ляси точу!!! :mosking:

Назад
Угорі