Арешт рахунка по виконавчому. Штраф за незаконний перетин кордону

• Автор теми Автор теми serhii2121
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 512

serhii2121

Форумчанин
Дописи
15
Реакції
18
Бали
278
serhii2121 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора. можливо хтось підкаже, як діяти. Сьогодні прийшло повідомлення, що рахунок арештований (Ощад), по виконавчому. Мав штраф за "не законний перетин кордону" (зняли з автобуса відправили в зсу), не сплатив вчасно, забив. На карті -18000. Я військовослужбовець, карта зарплатна. Чи можна зробити так, щоб знімали по 20% з зарплати?

serhii2121, надо связаться с исполнителем. И там уже с ним договориться. Наверное так будет правильнее.

можливо хтось із досвіду підкаже, якщо виконавець створив постанову про зняття арешту, то як швидко банк її обробляє?

можливо хтось із досвіду підкаже, якщо виконавець створив постанову про зняття арешту, то як швидко банк її обробляє?
Дивлячись яким чином ця постанова надіслана в банк і який саме це банк.
Якщо банк в переліку підкючених до АСВП, то практично миттєво.
Для прикладу в мене в монобанку термін від появи постанови в АСВП до зняття арешту, був до години часу.

Дивлячись яким чином ця постанова надіслана в банк і який саме це банк.
Якщо банк в переліку підкючених до АСВП, то практично миттєво.
Для прикладу в мене в монобанку термін від появи постанови в АСВП до зняття арешту, був до години часу.
ощад. надіслав в електронному виді. в банку сказали, що постанову бачать.

Розумію)
Відпишетесь як розблочать
розблокували на наступний день, після того, як виконавець подав постанову на зняття арешту. на мінфіні багато пишуть, що чекають по декілька тижнів. але я одразу подзвонив менеджеру, який оформлював карту і він допоміг пришвидшити процедуру зняття арешту.

розблокували на наступний день, після того, як виконавець подав постанову на зняття арешту. на мінфіні багато пишуть, що чекають по декілька тижнів. але я одразу подзвонив менеджеру, який оформлював карту і він допоміг пришвидшити процедуру зняття арешту.
Деколи можуть... коли хочуть
Добре що все у вас так сталось

Назад
Угорі