Арешт майна. Всі проти нас.

• Автор теми Автор теми ecspres
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 2K

ecspres

Форумчанин
Дописи
1821
Реакції
2127
Бали
2180
Сайт
mynizhyn.com

Шановні маєте думки з такого допису?
Шараги практически не пользуются услугами гос исполнителей

тк и сейчас делают же
вопрос только в том только, насколько законно
не через гос. исполнителей, так через частных по «виконавчому напису нотаріуса»

Ну там речь идёт о гос исполнителях. А у нас тут, у всех форумчан, работают "чёрные" нотариусы и исполнители.

А як думаєте.? Чи не почнуть користуватися державними виконавцями. Чи їх там ніхто і слухать не буде? ( Це так думки в слух)

А як думаєте.? Чи не почнуть користуватися державними виконавцями. Чи їх там ніхто і слухать не буде? ( Це так думки в слух)
Гос исполнители работают за ЗП... а частники - за %...
Госам, по сути, вообще чем меньше работы, тем лучше.
Ну разве что, кто то рискнёт своей работой и репутацией и за "конвертик" закроют глаза на кучу недочётов и пробелов в документах.

Гос исполнители работают за ЗП... а частники - за %...
Госам, по сути, вообще чем меньше работы, тем лучше.
Ну разве что, кто то рискнёт своей работой и репутацией и за "конвертик" закроют глаза на кучу недочётов и пробелов в документах.
Гос тоже за %

Да?... интересно. Не слышала пока что случаев из жизни о таком.
Зп+%
Постановление Кабмина №643
Про затвердження Порядку виплати винагород державним виконавцям та їх розмірів і розміру основної винагороди приватного виконавця

Зп+%
Постановление Кабмина №643
Про затвердження Порядку виплати винагород державним виконавцям та їх розмірів і розміру основної винагороди приватного виконавця

Угу...почитала... А чего ж тогда не обращаются к госам , а к частникам?
В любом случаи, кредиторам будет дешевле туда идти ( гос.исп...)

Та от і я думаю. Може в держ. викон. трохи не ті задачі і перед державою справи. І не той пріоритет. Маю на увазі якщо приватний буде розглядати справу зразу. То держ. Не зразу так як є негайні задачі перед керівництвом.

Marusya0607, теж згоден. Думаю цє стосується тих хто в банках бере кошти. Де підписує всі папери. Щоб потім по закону і по договору який має юридичну силу, робити ці написи.

Назад
Угорі