Арешт картки на соцвиплати на дитину

• Автор теми Автор теми NIRVANA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 2K

NIRVANA

Форумчанин
Дописи
367
Реакції
129
Бали
2625
NIRVANA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
підкажіть будь-ласка, як вчинити правильно, вже декілька місяців, як мені арештували карту з коштами які надходять на дитину( декретні кошти), подати в суд немаю наразі як, на карті назбиралась пристойна сума, скажіть будь ласка чи можу я перевести виплату цих коштів на пошту чи вже надто пізно?

підкажіть будь-ласка, як вчинити правильно, вже декілька місяців, як мені арештували карту з коштами які надходять на дитину( декретні кошти), подати в суд немаю наразі як, на карті назбиралась пристойна сума, скажіть будь ласка чи можу я перевести виплату цих коштів на пошту чи вже надто пізно?
Виплати на укрпошту потрібно було перевести ще вчора!!!

Виплату перевести можете і будете отримувати нові перерахування на пошті, а ті кошти, що на картці там і залишаться...

Виплату перевести можете і будете отримувати нові перерахування на пошті, а ті кошти, що на картці там і залишаться...
А які документи потрібні ви не знаєте?
На рахунок коштів на карті то я їх не планую просто так залишати там, потрібно трошки під збирати коштів на нормального юриста і буду подавати до суду на оскарження виконавчого напису
Можливо у когось була така ситуація і хтось може допомогти порадою?

Заява))
https://anticollector.ua/threads/otkazyvajut-v-perevode-detskix-s-privata-na-ukrpochtu.25621/
Можливо у когось була така ситуація і хтось може допомогти порадою?
Порадою з якого приводу? Задавайте питання конкретніше, будь ласка))

Перевести виплати на пошту можете, але ті кошти, що на арештованому рахунку там і залишаться поки не буде виконано ВП або ж закрито.
Чому в суд подати не можете ?
Вашої присутності там не потрібно, все робиться дистанційно...
Арештували картку по рішенню суду чи по виконавчому напису ?

Перевести виплати на пошту можете, але ті кошти, що на арештованому рахунку там і залишаться поки не буде виконано ВП або ж закрито.
Чому в суд подати не можете ?
Вашої присутності там не потрібно, все робиться дистанційно...
Арештували картку по рішенню суду чи по виконавчому напису ?
По виконавчому напису, поки не вистачає грошей, немаю з чого відложити, а тут і дорошкевич арешт наклала, а позичати в людей не вихід, залазити далі в яму, дуже сильно затормозила тим що вчасно не перевела кошти на пошту, вже як заблокували то думала що нічого зробити не можна, і ще й як на зло довгий час була без телефона, тому що втопила, і немала змоги придбати новий, якось так, можливо для когось це не проблема, але кожен по різному переносить такі ситуації

Скажите пожалуйста,через сколько после открытия вп вам арестовали карту на соц .выплаты?

Вам потрібно взяти довідку з банку про те, що на карту йдуть соціальні виплати (банк може відмовляти, але при наполегливості видають) Потім пишете заяву приватному виконавцю про розблокування соціальної карти або карти для соціальних виплат. Від 3 до 30 днів мають розблокувати

Скажите пожалуйста,через сколько после открытия вп вам арестовали карту на соц .выплаты?
2 місяці
Вам потрібно взяти довідку з банку про те, що на карту йдуть соціальні виплати (банк може відмовляти, але при наполегливості видають) Потім пишете заяву приватному виконавцю про розблокування соціальної карти або карти для соціальних виплат. Від 3 до 30 днів мають розблокувати
Читала на форумі що немає сенсу писати багато кому не дало нічого

Я писала заяву з довідкою з банку і надсилала виконавцю, карту розблокували, виплату перевела на почту-так спокійніше.

2 місяці

Читала на форумі що немає сенсу писати багато кому не дало нічого
Варто писати. Мені один виконавець розблокував карту одразу інший відмовив через те що є забезпечення позову. У вас я так розумію ще немає ніяких дій, тому більше шансів на зняття арешту
Варто писати. Мені один виконавець розблокував карту одразу інший відмовив через те що є забезпечення позову. У вас я так розумію ще немає ніяких дій, тому більше шансів на зняття арешту

Вкладення

Ключове слово "мають"...
Легше соцвиплати перевести на укрпошту.
В українських банках,як таких соціальних рахунків немає.

Назад
Угорі