Антиспам. Кращі програми проти спаму МФО

• Автор теми Автор теми disrespectful
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 782

disrespectful

Форумчанин
Дописи
39
Реакції
20
Бали
853
disrespectful не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, будь ласка підскажіть кращі програми проти спаму МФО, це було б дуже корисна інформація для всіх, хто страждає, на форумі дуже мало цієї інфи.

Доброго дня, будь ласка підскажіть кращі програми проти спаму МФО, це було б дуже корисна інформація для всіх, хто страждає, на форумі дуже мало цієї інфи.
З відгуків користувачів Truecaller

Callfilter буде краще, він не міняє ui дзвонилки, не тормозить, а є саме антиспамом, за останній місяць жодного дзвінка, хоча в день и до 50 доходить буває

Оффтоп

Callfilter буде краще, він не міняє ui дзвонилки, не тормозить, а є саме антиспамом, за останній місяць жодного дзвінка, хоча в день и до 50 доходить буває
Он в плеймаркете с красной трубкой такой? Называется фильтр звонков?

Ще питання підскажіть на айфон хтось знає антиспам? Тому що труколер зовсім не такий він тільки підпис вибиває а дзвінки не блокує, а callfilter такого як на андроїд не бачив в просторі теж, буду вдячний за відповідь

Ще питання підскажіть на айфон хтось знає антиспам? Тому що труколер зовсім не такий він тільки підпис вибиває а дзвінки не блокує, а callfilter такого як на андроїд не бачив в просторі теж, буду вдячний за відповідь
Только полный блок в настройках

Вкладення

• Screenshot_20240305-110921_One UI Home.webp
    Screenshot_20240305-110921_One UI Home.webp
    7.1 Кб · Перегляди: 50
Давно користуєтесь? Не підскажете,що зробила не так...встановила батькам наче все,як я розумію(може не вірно), налаштувала,АЛЕ дзвінки від всякої мразоти проходять. Як внадились кожної п'ятниці запускати бота... Не підкажете,як вірно налаштувати прогу чи в самому телефоні налаштунки? Чи може десь почитати? Бо не розумію що і де не так зробила. Дякую

Назад
Угорі