Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Это ваше личное дело. Как вы решите. Но лично я, не плачу.... Уже достаточно отдала пролонгациямито їм можна не платити
і в мене та сама історія, написала до них заяву щоб сказали скільки заплатила їм на імя дирекора, і буду писати на повернення коштів в нацком. просрочка пока що 2 дняMalkush, идите на отделение просите договор, устраивайте скандал. У меня 6 месяцев висит просрочка. Приходили неоднократно домой и на этом всё. Писала заявление в полицию, кстати после него перестали звонить.
Это ваше личное дело. Как вы решите. Но лично я, не плачу.... Уже достаточно отдала пролонгациями
На скільки знаю відкрилось лише одне відділення і то недавно, не має сенсу там панікувати, все як у всіх тіпо бються об стінку і погрожують, я дуже злий я їх знищу так як вони ну дуже не законно діють!!Malkush, идите на отделение просите договор, устраивайте скандал. У меня 6 месяцев висит просрочка. Приходили неоднократно домой и на этом всё. Писала заявление в полицию, кстати после него перестали звонить.
Нацкому вони не надали документів!і в мене та сама історія, написала до них заяву щоб сказали скільки заплатила їм на імя дирекора, і буду писати на повернення коштів в нацком. просрочка пока що 2 дня
І я так думаю. Нажаль (Лицензию им вернут, так что не особо на это надейтесь
Я не думаю, я знаю из достоверного источника)І я так думаю. Нажаль (
Это ж от Готивочки. Их даже не существуетруссдолг приїжають?сьогодні написали, що приїдуть. взяла телефон коли звонили, то мною досі трусить... що робити?
Никак.)))читать форум. Не общаться по телефону.никто не приедет.мне они тоже как то звонили,но испугать не вышло.стали предлагать скидку и реструктуризацию.Your dream, звонив якийсь мужик від цих руссдолг і сказав, я взяла гроші з ціллю неповернення! Вони завтра приїдуть о другій годині та заберуть мене і я буду відпрацьовувати бог у бані. На завтра щоб було готово 25000грн. Я запитала де договір переуступу? Він сказав, що завтра я усе побачу. Як на це все реагувати? Підкажіть будь-ласка
Смотря чего Вы хотите добиться.если были пролонгации можно и написать.но на звонки не факт что это повлияет.они ещё звонят контактным. Я послала их.грубо но чётко по пунктам.возможно ещё и звонили,у меня ЧС на всех.смс даже не пишут. Они не могут ничего.разве что приехать и вручить бумажки.кому-то Готивочка клеили объявления. У меня пока ничего подобного не было. Просрочка больше 3 месяцев. Их цель Вас напугать,и все.а бояться на самом деле нечего!LeTa, сьогодні цілий день звонили. Я так вирішила взяти телефон і записати що будуть говорити, у мене навіть є запис розмови. Мною досі трусить. Додам пізніше запис. Писати в нацком на Готівочку?
Мне грозились приехать,они всем стандартно пишут только суммы и имена меняют,не бойтесь никто не приедет.Your dream, звонив якийсь мужик від цих руссдолг і сказав, я взяла гроші з ціллю неповернення! Вони завтра приїдуть о другій годині та заберуть мене і я буду відпрацьовувати бог у бані. На завтра щоб було готово 25000грн. Я запитала де договір переуступу? Він сказав, що завтра я усе побачу. Як на це все реагувати? Підкажіть будь-ласка
Мне звонили и рассказывали, что я пойду на трассу. И тд, все как они умеют. Я написала на них заявление в этот же день. Звонить перестали... Через несколько недель спустя, типа юрист пытался договориться на оплату.Your dream, звонив якийсь мужик від цих руссдолг і сказав, я взяла гроші з ціллю неповернення! Вони завтра приїдуть о другій годині та заберуть мене і я буду відпрацьовувати бог у бані. На завтра щоб було готово 25000грн. Я запитала де договір переуступу? Він сказав, що завтра я усе побачу. Як на це все реагувати? Підкажіть будь-ласка
А мне после моего общения с ними,и скандала от контактного лица устроенього оператору горячей линии Готивочки даже смс не шлют.пропали .пакость наверное готовят или опять перепродают.Мне грозились приехать,они всем стандартно пишут только суммы и имена меняют,не бойтесь никто не приедет.
Я на них написала в нацком. З ніким не спілкуюся.руссдолг приїжають?сьогодні написали, що приїдуть. взяла телефон коли звонили, то мною досі трусить... що робити?