Аміго продали Кепіталам

• Автор теми Автор теми Yakostak
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 822

Yakostak

Форумчанин
Дописи
30
Реакції
4
Бали
283
Yakostak не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім Доброго!)
Прийшло таке від аміго, брав в липні 23 року, 5000 грн, даже щось там сплачував пару раз ,і ось думаю що робити, звʼязуватись з ними якось чи ні?
Бо читаю що в суд вони люблять подати, чи просто забити поки?) дайте пораду
Дякую 🙏🏻

Вкладення

• IMG_5326.webp
    IMG_5326.webp
    32.8 Кб · Перегляди: 162
verynice, Ознайомтесь з правилами форуму. Особливо про створення клонів облікових записів.
Це категорично заборонено і карається перманентом всіх ОЗ.
Навіщо вам два акаунта?

verynice, Ознайомтесь з правилами форуму. Особливо про створення клонів облікових записів.
Це категорично заборонено і карається перманентом всіх ОЗ.
Навіщо вам два акаунта?
Я забув на яку пошту реєстрував) якось навмисно створювати другий ак не було цілі🥵

Всім Доброго!)
Прийшло таке від аміго, брав в липні 23 року, 5000 грн, даже щось там сплачував пару раз ,і ось думаю що робити, звʼязуватись з ними якось чи ні?
Дякую 🙏🏻
Таке ж повідомлення прийшло, але я нічого їм не платив, вони в свою чергу даже пропозицій не надсилали

Всім Доброго!)
Дякую 🙏🏻
Если есть деньги и желание закрыть кредит то позвоните им и узнайте сколько хотят, если денег нет то забейте

Звонить и спрашивать сколько хотят, точно не нужно. Озвучат все хотелки и все. Есть желание - можно написать им на почту, что готовы закрыть за тело и ждёте гарантийку. Могут сразу согласится, могут чуть позже. Я у них два займа так закрывала. По телефону там не с кем вести беседы, полный игнор.

Звонить и спрашивать сколько хотят, точно не нужно. Озвучат все хотелки и все. Есть желание - можно написать им на почту, что готовы закрыть за тело и ждёте гарантийку. Могут сразу согласится, могут чуть позже. Я у них два займа так закрывала. По телефону там не с кем вести беседы, полный игнор.
Ви закривали Аміго з договором на 105 чи 360 днів? Буду вдячний за відповідь

Есть желание - можно написать им на почту, что готовы закрыть за тело и ждёте гарантийку. Могут сразу согласится, могут чуть позже.
Ви протирічете своїм же словам, тут ви пишете щоб писати на почту. А в іншій темі що не потрібно писати на почту.

1719953380582.webp

Прийшло таке смс від них) при тілі 5000 грн) доволі непогана пропозиція, підскажіть , просити гарантійку у них, на емейл їм маячити?

Вкладення

• IMG_5338.webp
    IMG_5338.webp
    66.7 Кб · Перегляди: 129
Прийшло таке смс від них) при тілі 5000 грн) доволі непогана пропозиція, підскажіть , просити гарантійку у них, на емейл їм маячити?
Да, все верно получаете гарантийку потом оплачиваете

Назад
Угорі