Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ні. Звісно що не мають. Беріть довідку з банку що це цільовий рахунок на дитячі гроші і відправляйте виконавцю.Накладенно арешт на картку, на яку приходять лише дитячі аліменти. Чи мають право виконавці арештовувати рахунок та списувати кошти з дитячих аліментів?
Цільовий це який? У мене звичайна картка приват банку на яку вже 15 років приходять лише аліменти. Це рахується чи має бути спеціальна картка?Ні. Звісно що не мають. Беріть довідку з банку що це цільовий рахунок на дитячі гроші і відправляйте виконавцю.
Вони ж не розбираються що то за рахунок. Блочать все.
Цільовим і називаються рахунки призначені для отримання соціалки, пенсії тощо.Цільовий це який? У мене звичайна картка приват банку на яку вже 15 років приходять лише аліменти. Це рахується чи має бути спеціальна картка?
Ага. Тільки в мене аліменти майже 25 тисяч.Цільовим і називаються рахунки призначені для отримання соціалки, пенсії тощо.
Вам потрібно показати і доказати тому пеньку що на цей рахунок приходять лишень аліменти і більше нічого.
Але можете зробити простіше і відправити заяву на 13400.
Я б можливо з них і оплатила юриста щоб зняти вп.Ага. Тільки в мене аліменти майже 25 тисяч.
Тоді почекайте відповіді когось з юристівАга. Тільки в мене аліменти майже 25 тисяч.
Я б можливо з них і оплатила юриста щоб зняти вп.
НаписDjessimy, суд чи напис?
1. Аліменти, одержані на дитину, є власністю дитини.Напис
В банку сказали що аліменти це не цільові кошти. Цільові це лише пенсія. А аліменти офіційно ідуть від військової частини. А вони розказують що це просто мені хтось гроші на картку кидаює.
Так банк не дає. Каже що це не аліменти а фізичне зарахування.1. Аліменти, одержані на дитину, є власністю дитини.
2. Той із батьків або інших законних представників дитини, на ім’я якого виплачуються аліменти, розпоряджається аліментами виключно за цільовим призначенням в інтересах дитини.
відповідно, аліменти це не ваші гроші, а дитини.
арештовувати майно особи, яка не є боржником у виконавчому провадженні, не можна))))
отже, звертайтесь до виконавця, прикладайте копію рішення суду про стягнення аліментів на користь дитини, беріть довідку із банку про зарахування аліментів на ваш рахунок і нехай знімає арешт
Ось так кожен місяць приходять аліментиТак банк не дає. Каже що це не аліменти а фізичне зарахування.
ну..призначення платежу аліменти.Так банк не дає. Каже що це не аліменти а фізичне зарахування.
Ось так кожен місяць приходять аліменти
А як правильно написати заяву?ну..призначення платежу аліменти.
візміть просто виписку по рахунку, там повинно бути видно, що за кошти приходять
заява пишеться в довільній формі.А як правильно написати заяву?
Зробила довідку за 3 роки. І було одне зарахування цього місяця не аліментів. Батько переказував дитині. Це якось вплине на ситуацію?
А треба всім писати чи тільки одному?заява пишеться в довільній формі.
видаліть цей місяць))) якщо виконавець буде "супер принциповим" то причепиться
якщо рахунок арештували всі, то всімА треба всім писати чи тільки одному?
[POSTS=1000]давно хотів поцікавитись, чи реальний варіант познімати арешт з рахунків на які надходять цільові виплати, + окремо щоб був розблокований рахунок для видаткових операцій для 13 400і нехай знімає арешт
Хм..питання цікаве)))*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
просто є сумніви що це з усіма прокатить, але реально законодавчих перешкод нема (як на мене) для таких от маніпуляцій (цільові значить цільові, не арештовуються апріорі), не цільові - в рамках 13 400.Хм..питання цікаве)))
Думаю да. Якщо почерзі це робити
З цільовими рахунками теж не все так просто)))просто є сумніви що це з усіма прокатить, але реально законодавчих перешкод нема (як на мене) для таких от маніпуляцій (цільові значить цільові, не арештовуються апріорі), не цільові - в рамках 13 400.