AlexCredit погрожує тітці заблокувати її рахунки

• Автор теми Автор теми Nikaa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 767

Nikaa

Форумчанин
Дописи
77
Реакції
35
Бали
5090
Nikaa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня! Допоможіть порадою. Алекси тероризують мою тітку вже дві неділі, погрожують їй заблокувати її рахунки. Я то розумію що це тільки лякають, а от вона не розуміє погружує мені що подасть на мене в суд і таке різне. Куди можна написати, щоб ці не нормальні перестали її тереризувати

А пускай пишет и в суд подает но только на Алексов а не на Вас.как вариант заявление в киберполицию о незаконном использовании персональных данных Вашей тетки, но нужны скрины звонков, угроз и тд.

Доброго дня! Допоможіть порадою. Алекси тероризують мою тітку вже дві неділі, погрожують їй заблокувати її рахунки. Я то розумію що це тільки лякають, а от вона не розуміє погружує мені що подасть на мене в суд і таке різне. Куди можна написати, щоб ці не нормальні перестали її тереризувати
Они ее терроризируют потому что она им отвечает

Пусть подаёт в суд ,если есть у неё лишние деньги на суд сбор

В ресурсах или в документах была такая заява, но кому помагает кому говорят что нет

Нікуди вона не подасть.
З ймовірністю 100500%.
Який тут може бути предмет позову :oops:
Заспокійтеся і дайте тітці час остинути.
Поясніть їй ще раз і ще раз, спокійно - що це шахраї,
і чим менше вона буде їх слухати - тим швидше вони відпадуть.
@viki25,Дайте ей ( как вариант ) почитать эти отзывы сторонних людей :

Останнє редагування:
Назад
Угорі