Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
По поводу чи звонять не скажу ,бо всі невідомі в блок .,а на почту щось писалиПомню одно время они были чуть ли не одни из самых трешовых, а сейчас как-то поутихли. Они хоть кому-то звонят сейчас?
Та я уже глянул в соседних темах. Вроде признаки жизни подают))По поводу чи звонять не скажу ,бо всі невідомі в блок .,а на почту щось писали
В одному із листів навіть ,три номери додані ,їхні ))),для зв'язкуТа я уже глянул в соседних темах. Вроде признаки жизни подают))
А ти хотів паніхиду заказувати вже?)Вроде признаки жизни подают))
Ещё и тупые...Живі але тормознуті. Перед НР написом погрожували
Помню одно время они были чуть ли не одни из самых трешовых, а сейчас как-то поутихли. Они хоть кому-то звонят сейчас?
20 дней просрочка, звонят и пишут на емейлПомню одно время они были чуть ли не одни из самых трешовых, а сейчас как-то утихли. Они хоть кому-то звонят сейчас?
Час від часу пишуть,просять тіло,кредиту майже 6 роківПомню одно время они были чуть ли не одни из самых трешовых, а сейчас как-то поутихли. Они хоть кому-то звонят сейчас?
Ви взяли?)еще как живые дают кредиты
От і не беріть)))) Ні кредити, ні слухавку))))Два місяці протермінуванні.Пишуть усім рідним ,тільки смс)А там хз,ніхто з моїх не бере,і я)
Давно просрочка?Живее всех живіх, даже в суд подали.