Алекскредит продали укрфінстандарт

• Автор теми Автор теми Gap
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 2K

Gap

Форумчанин
Дописи
36
Реакції
21
Бали
2565
Gap не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Просрочка десь 7 місяці. На минулому тижні прислали смс з пропозицією за тіло. В особистий кабінет не заходив всі 7 місяців, вчора думаю зайду запитаю за гарантійку. Зайшов, а там написано ваш кредит продано іншій організації. Написав у підтримку кому продали, говорять укрфінстандарт. Хто це такі, хто щось знає про них. Схоже я один кого зпихнули алекси)))
В особистому кабінеті

Вкладення

• Screenshot_2020-10-26-18-12-41-1.webp
    Screenshot_2020-10-26-18-12-41-1.webp
    40.7 Кб · Перегляди: 71
Останнє редагування:
Просрочка десь 7 місяці. На минулому тижні прислали смс з пропозицією за тіло. В особистий кабінет не заходив всі 7 місяців, вчора думаю зайду запитаю за гарантійку. Зайшов, а там написано ваш кредит продано іншій організації. Написав у підтримку кому продали, говорять укрфінстандарт. Хто це такі, хто щось знає про них. Схоже я один кого зпихнули алекси)))
В особистому кабінеті
Мне кажется, в связи с карантином финансовое положение заёмщиков существенно ухудшилось и будет ухудшаться. Скоро нас всех будут продавать и перепродавать.

Мне кажется, в связи с карантином финансовое положение заёмщиков существенно ухудшилось и будет ухудшаться. Скоро нас всех будут продавать и перепродавать.
Да и законы как я замечу все больше на стороне кредиторов, скоро даже звонить не будут, сделают пару звонков, не будет ответа, отберут жилье, слава Украине ??

В особистому кабінеті
Можливо,Вам повезло,хоч не клепануть
Я,уже,как элитная пpocтитутка,даже незнаю кому проданна и кому перепроданна ?

Да и законы как я замечу все больше на стороне кредиторов, скоро даже звонить не будут, сделают пару звонков, не будет ответа, отберут жилье, слава Украине ??
Не перегибай))) ты что на выборы не попал? :ahaha: У нас страна огонь))) где ты возьмёшь кредитов под 10 зела и можешь не отдавать))) меня все устраивает)

Ну тут я не впевнений, знайшов купу позовів від них про стягнення заборгованості на судовій владі і виконавчі провадження в АСВП
Можливо,Вам повезло,хоч не клепануть

Я,уже,как элитная пр0сти*утка,даже незнаю кому проданна и кому перепроданна ?
Ну тут я не впевнений, знайшов купу позовів від них про стягнення заборгованості на судовій владі і виконавчі провадження в АСВП

Я к этому готов,так что пусть веселятся

Назад
Угорі