Алекс сьогодні здивували

• Автор теми Автор теми Vika@
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 1K

Vika@

Форумчанин
Дописи
137
Реакції
51
Бали
3625
Vika@ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Третій день просрочки в Alexcredit, не знаю чи дзвонили в мене, за порадами форумчан, режим "сніжинки", прислали смс зайдіть в особистий кабінет, вам доступна реструктуризація боргу. Заходжу, а там розбили на частини тільки тіло 8000 тисяч, навіть без будь яких відсотків. Це що означає?

У меня они сами сделали реструктуризацию. В смс написали 3 платежа (за 3 месяца). Выплатила, пока норм все...

У меня они сами сделали реструктуризацию. В смс написали 3 платежа (за 3 месяца). Выплатила, пока норм все...
Я думаю, мабуть через те, що я дуже багато робила пролонгацій
Довідку про закриття вислали?

Самые адекватные из всех моих бывших) Никакого хамства и угроз, предлагали варианты, давали время подумать. Ну, и первым отдалась)))

Самые адекватные из всех моих бывших) Никакого хамства и угроз, предлагали варианты, давали время подумать. Ну, и первым отдалась)))
Я более переборчива, пришлось меня продать. Успеха купившим, он им понадобится.) А вообще, Алексов я побаивалась, и через полгода отвечаю, что зря.)))

А,как же бывшие,если Алексам первые отдались?

Я теж))) Самі запропонували, розбили на 3 платежі, все комфортно та доступно.

Назад
Угорі