Алекс Кредит. Чи повинна я надавати їм докази всіх оплат?

• Автор теми Автор теми Райдуга
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 866

Райдуга

Форумчанин
Дописи
1432
Реакції
847
Бали
5305
Райдуга не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день! Не хотіла я створювати цю тему, але змушена, бо на моє питання чомусь не відповідають. Така ситуація : написала в Алекс Кредит вимогу на повернення надмірно сплачених коштів по закритому кредиту, а вони мені написали відповідь, щоб я надала докази всіх оплат. Невже я повинна це робити? Їм зазначила, що все надам у Нацком, від Алексів знов те саме : надайте підтвердження усіх оплат. Що робити? Я думала : вони повинні надавати ці докази.

Добрий день! Не хотіла я створювати цю тему, але змушена, бо на моє питання чомусь не відповідають. Така ситуація : написала в Алекс Кредит вимогу на повернення надмірно сплачених коштів по закритому кредиту, а вони мені написали відповідь, щоб я надала докази всіх оплат. Невже я повинна це робити? Їм зазначила, що все надам у Нацком, від Алексів знов те саме : надайте підтвердження усіх оплат. Що робити? Я думала : вони повинні надавати ці докази.
Ну так логічно, Ви стверджуєте, що є переплата, то доведіть, що вона є! Представте всі проплати!

Вы можете запросить у них квитанцию о всех оплатах. Я так делала

Ну так логічно, Ви стверджуєте, що є переплата, то доведіть, що вона є! Представте всі проплати!
Я у вимозі все вказала : суму переплати, чому так вважаю, номер ID платежу; пізніше все-таки й копію квитанції скинула. Відповідь та сама.
Вы можете запросить у них квитанцию о всех оплатах. Я так делала
Я просто не розумію, чому вони просять докази оплат, якщо платежі в них є? Тим більше копію я скинула і писала лише стосовно одного останнього платежу (16370) з тіла в 6000; не знаю, чи були пролонгації.

Останнє редагування:
Я у вимозі все вказала : суму переплати, чому так вважаю, номер ID платежу; пізніше все-таки й копію квитанції скинула. Відповідь та сама.

Ви до них зверталися з такою вимогою?
Так ви їм надали підтвердження всіх проплат?

Вы все квитанции по всем оплатам предоставили ?

Да на эл.почту. в течении 30 дней они должны предоставить ответ. Я его получила недели через 2

Да на эл.почту. в течении 30 дней они должны предоставить ответ. Я его получила недели через 2
Та вони мені зразу відповіли:"Кредит закр ыт. В чем вопрос?", а потім писали про надання доказів оплат.
Вы все квитанции по всем оплатам предоставили ?
Я писала про одну оплату, квитанцію скинула їм.
Так ви їм надали підтвердження всіх проплат?
Усіх ні. Я не знаю, чи ще були оплати. Писала вимогу стосовно однієї ,16370 грн, з тіла 5000. Копію квитанції скинула, вони знову пишуть,щоб надала докази всіх оплат.

Останнє редагування:
Та вони мені зразу відповіли:"Кредит закр ыт. В чем вопрос?", а потім писали про надання доказів оплат.

Я писала про одну оплату, квитанцію скинула їм.

Усіх ні. Я не знаю, чи ще були оплати. Писала вимогу стосовно однієї ,16370 грн, з тіла 5000. Копію квитанції скинула, вони знову пишуть,щоб надала докази всіх оплат.
Просто попросите квитанцию о всех оплатах.

Ви їм на електронку писали?
Якось це не зрозуміло буде : вони мені квитанції, а я їм.

Назад
Угорі